Qui Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Warrior olup, trade skill olarak blacksmith/mining seçeceğim için şansa dayalı olmayan bir silah edinme şeması hazırlamak istedim. Sizlerle de paylaşayım hemde burada kayıtlı olsun rahat bakarım :) Aşağıdaki aletler ve quest'ler şansa bağlı değiller: Yani çok daha iyi item'leri, daha erken lvl'larda Auction House yada drop yolu ile kazanabilirsiniz. Ama benim sıraladğım yolla herşeye kesin ulaşırsınız. Quest'ler alınabildikleri lvl'lara göre yazılı. Yani quest'i aldığınızda sizden 5-6 lvl daha büyük olacak. Dolayısıyla yanınıza birini alıp gitmeniz gerekiyor. Recipe'ler de ya bir vendor'da satılıyor (limitli yada limitsiz) yada quest ödülü. Bir iki tane drop var ama onların da düşme şansı %30 üzerinde. Birde direk weapon dealer'dan satın alma yolu var. Item'ler Two-Handed Mace, Sword ve Axe Rakamlar min. level: 17 25 26 26 29 30 Ödüller: Whirlwind Axe, Whirlwind Sword, Whirlwind Warhammer 30 30 31 31 32 35 37 37 39 40 41 50 50 50 51 51 53 58 58 60[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] [Bu mesaj Qui tarafından 06 Şubat 2005 21:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 eline sağlık harika oldu bu. yanlız bir uyarı: eğer yavaş level atlayan biri değilseniz, çok dolaşıp devamlı maden kazmıyorsanız blacksmithing ile yapabildiğiniz silahlar ve zırhlar sizden çok geride kalıyor. ben level 40 olduğumda lvl 28 zırhları yapabiliyordum, yeni yeni 30'lar geliyordu.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Ya birde ben bütün warriorların elinde görüyorum 30-40 arası warriorlarda whirlwind axe diye bişey bayağı salam güzel statlarda veriyor senin listede göremedimde yaziyim dedim :)[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 hakkaten o nasıl olmaz ki, çok uzun bir süre kullanılabilen bir silah ve lvl 30'da alınabiliyor. ama quest level'ı 40 ve cidden lvl 40 birileri olmadan yapmanız çook zor. ayrıca çok uğraştıran bir quest, iyi tanıdığınız değilse kimse yapmaz sizin için. quest lvl 30'da alınan warrior'lara özel bir quest ve ödülleri bunlar: (hunter'lar ve shamanlar kusura bakmasın) Whirlwind Axe, Whirlwind Sword, Whirlwind Warhammer [Bu mesaj Mirage tarafından 06 Şubat 2005 20:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Evet o balta bir efsane :)[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Ödüller Thottbot'ta quest ile ilişkilendirilmediği için atladım :) O listede lvl 50'ye kadar o kadar iyi vuran bişey yok yani. Hakikaten sağlam. Başka varsa yazında ekleyelim listeye. [Bu mesaj Qui tarafından 06 Şubat 2005 21:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar