Feamer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Komik olmayın, devrimci olmak böyle bir şey değil:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Burda açıklıyor ne demek istediğini.Bilim adamı diye biyolojik açıdan bakmış biraz sdf Yine de saçmalamış/gereksiz vs denilebilir ya da hak verirsin ama işkenceyi savunmuyor. https://www.youtube.com/watch?v=AYmlGYpxZ08 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Abi açıklamanın hepsini dinleyemedim. İlk 2 dakika boyunca gene saçmalıyor. Kıvırmış resmen. Ayrıca kenan evrenin cenazesine çelenk göndermişti diye hatırlıyorum celal şengör. İyi bir bilim insanı olabilir ama ırkçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 abi değişik kafalar ya senin benim gibi değil yani burada da vardır elbette de. adamın savları, o kadar cumhurbaşkanı geçti beni bi tek kenan paşa çankaya'ya çağırdı falan. değişik bir aşağılık kompleksi adamdaki. bilim insanı olarak görüşleri değerlidir kendi alanında da işte, bu diğer mallıklarını örtmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Bu adamın psikolog kardeşi varmış ali uygur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 adamda niye aşağılık kompleksi olsun ya, dünyaca kabul görmüş bir bilim adamı.nerdeyse dünyanın heryerinde çalışmaları var.biraz açık sözlü o kadar.dışkı konusunda da biyolojik olarak zararı yok anlamında söyledi ama uygunsuz yerdi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Lan bu adam her yerde artık ya nasıl bi ülke burası aaaaaaaAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 celal şengör lulz abi garip bi mesele var anlatamıyorum bazen insanlara vazgeçiyorum sonra nobel ödülü alan abd'li türk adam da böyle. nobel alsa ekime almasa bşaka yere kadar diyim. alanlarının dışında konuşmasınlar bence. her bilim insanı belli bir toplumsal görüyü geçemeyebiliiyor demek ki. prim vermeyin nolur pati'de de var bi sürü zeki çalışkan adam ama ağızlarını bi açıyolar işte yerin altına girmek istiyosun resmen. biraz aynı mesele sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar