Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Hala var mı tr de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Frukonun kolasi degil miydi zaten bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 fruko pepsinin değil mi? bu başkaydı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Ülker hatırladığım kadarıyla RC'yi (Royal Crown hatta) alıp Cola Turka yapmıştı yıllar yıllar önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Yıldız Holding Cold Stone u bile batırdı. Ülkerinse cola falan kalmamıştır ortada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Tevfik abi ayrıldıktan sonra sıçtı cold stone sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Hahaha Tevfik Bey ile alakası yok ya. Ayhan Bey batırdı işi ... 😂😂 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 efsane kolaydı ya yurtdışında varmış hala ama hiç denk gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 taxi driver filminde de niro "bana RC ver" diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 rc'nin tadı çok güzeldi diye hatırlıyorum peki canada dry bulunur mu acaba hiç? migros metro vs her yere baktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 canada dryı geçtim, herhangi bir ginger ale olsun, bütün gün içeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar