Tridz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Merhabalar 100Mbit fiber hattım var ve superonlineın verdiği 2.4ghz lik modem çok yetersiz kalıyor hem hız hem kapsama alanı açısından. Bilgisayarlar kablo ile bağlı sorun yok ama televizyonlar telefonlar hep kablosuz bağlı. Ayrıca etrafta çok fazla kablosuz ağ var devamlı kontrol edip kanal değişikliği yapıyoruz kendine gelmesi için. Bildiğim kadarıyla farklı modem alıp superonlineın verdiğinin yerine takamıyoruz. Acaba 5ghz kablosuz ağ sunabilen bir modem alıp mevcut modemimin boştaki bir portundan kablo ile bağlantı yapıp 5ghzlik modemin kablosuz ağını kullanabilir miyim? Veya mevcut modeme kablo ile bağlayabileceğim 5ghz access pointler var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Selam, Ben evde NETGEAR Nighthawk X4S (AC2600 4x4 MU-MIMO) router kullanıyorum. Tüm kablosuz ihtiyacıma yetti de arttı bile. Dandik TTNET VDSL2 modemine bağladım ben de. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 superonline fiberin 5ghz destekleyen modeli de var. ara iste adamlardan gelir değiştirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 arayayım değişirlerse güzel olur. Şu netgeara da bir bakayım teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 aklınızda olsun 5ghz'ın kapsama alanı daha dardır 2.4'lerle karşılaştırırsanız. 5 ghz benzer kapsama alanında daha iyi sonuç verir ama duvarları daha az delebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Anladım teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar