Absolut Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Ben Ankaralı Turgut çalıcam.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ilk isteği ben yapayım arkasından bi de "Oğuz Yılmaz - Alt Dudağını Serbest Bırak" rica edicem.[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Bak Ankaralı Turgut a itiraz var mı? Yok. Neden çünkü özümüzün müziği ama IronMaiden yassah :) Yeni gelen arkdaşlar tartışmalarda farzedinki 3 yıldır bu forumlardasınız ona göre hemen alınmadan %95 espri diye düşünün dediklerimizi.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 nukem: adamlar dogru bildiklerini savunuyor nesi yanlış bunun ?[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... addrrrriiiaaaannnnnn aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Tarkanda çalarım ama yok. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 heuheuehuehu isin komigi, yasak bile degil yani iron maiden calmak =p bu ema fm den beri olayimizdir [orda cidden yasakti ama olsun ehe], icki masalarinin vazgecilmez geyiklerindendir, `iron maiden sux` demekten super bi keyif alioruz, suxxooooor hatta LOL neyin kavgasini veriosunuz ben anlamadim? sevmek zorunda miyim? sevmedim hic, hic de sevmicem, cok da kiro bence, HIH ha ama siz de benim caldigim/dinledigim seyleri begenmessiniz, pek bi igrenc dersiniz, eyvallah sevmeyin. bole bi mecburiyet yok ozetle, iron maiden calmak yasak degil, sadece arka arkaya 3956839568 tane calmayin, tek olayimiz budur[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 3956839567 tane olursa problem yok.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar