Logan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 artık cıcığını çıkardılar yarışmaların. demin kanald'de gördüm. bir tane kız, beyaz atlı prensini bulmak için il il dolaşacakmış. yuh diyorum artık. işin ilginç olan tarafı kız güzel. neden böyle bir işe kalkışmış onu kavrayamadım. bu arada beyaz atlı prens olacak kişiyle kıza 250.000 ytl (250.000.000.000 türk lirası) ödül verilecekmiş.. (sanki sorduğum sorunun cevabını vermiş gibi oldum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ben kızla anlaşayım parayı bölüşürüz,kiralık beyaz atlı pirensi olurum.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 gayler yakında bu formatta piayasaya sürülürse asıl o zaman korkun[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: sirnaber, 05 Şubat 2005 21:17 tarihinde demiş ki: damat adaylarının beyaz at alması gerekiyo muymuş *!son hızla uzaklaşır* :-) :-) :-) kanald veriyormuş onu da.. *!sirnaber'e yetişmeye çalışır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 baktılar reyting var i$i ilerletiyolar =D[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: Gabe_Logan, 05 Şubat 2005 21:15 tarihinde demiş ki: .işin ilginç olan tarafı kız güzel. neden böyle bir işe kalkışmış onu kavrayamadım. Cevap basit 1-Para! 2-Evde kalmıştır :) (güzellik herşey demek diil :) )[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: Apache, 05 Şubat 2005 21:18 tarihinde demiş ki: ben kızla anlaşayım parayı bölüşürüz,kiralık beyaz atlı pirensi olurum. onun adı mantık evliliği bi kere :P Edik: eklemeden edemedim "Mal bu insanlar" [signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... [Bu mesaj SadButcher tarafından 05 Şubat 2005 22:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Bokunu çıkardılar programların beyaz atlı prens miş yuh a..k. Yakında prenses ve kurbağayı falan da yaparlar bonbalıycam hepsini valla. Zaten logosunda iki tane kurbağa evleniyor :D[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ; de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Başvurmaya Black Dragon ile gittim kabul etmediler. Bizde hepsini yedik. *!Kaçar *[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Benim ufacık, tefecik, minicik sitem :) Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 hakkaten kız çok güzel..ve acaip tatlı...neden girmişki böyle bi yarışmaya..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bir ben göremedim bu kızı heralde :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar