Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Hacılar selam, İbb'den birinin tüm metrobüs duraklarında engelli geçişi olmamasıyla alakalı "engelliler de metrobüse binmeyiversin" tarzı bi söylemi vardı, bi buldurur musunuz? Diyerekten, onu bulun şunu bulamadım topiği olsa iş yapar mı acaba? Göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Tirnak icindeki ifadeyi google'a yazinca cikiyo bir iki twit, blog vesaire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Onları gördüm de haber linki bulamadım. Akp'li bi arkadaşın yüzüne vurucam da boş gitmiyim, biraz güvenilir bir şey lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Güzel topic olmuş iş yapar. O halde soruma geçiyorum şimdi ben "istick pico " aldım ve coil almak istiyorum bana hangisi olacak yardımcı olacak arkadaşların gözlerinden öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar