calimero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 http://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-38236470?ocid=wsturkish..social.facebook.sponsored-post.AEP-Turkish-Pisatest.18-65male.Ad1.mktg BBC PISA testinden 7 soru sormuş. 15 yaş grubu testi bu arada. GoGo, bakalım o kadar bok atıyoruz kim kaç yapacak 7'de 5 yaptım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 2 hafta oldu yapalı biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Skor (5) / (7) Yuh olsun be bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 7 de 7 son soru tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 7/7 gg ez 5/7 ve daha azının acil kitap okumaya başlaması gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 10/7 yapamayan ılıktır, gevşektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 7/7 kolay sorular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 ahauahauh şuraya yorum yazanların 3 ün üstüne çıktığına inanasım gelmedi. Ayrıca son soru bence saçmaydı. Ticari sürdürebilirliği 15 yaşındaki çocuk nasıl anlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 şu testte hangi soruları bilmeyi beceremedin abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Sparkcaster said: 7 de 7 son soru tırt son soru saçma ya. biraz millet yapsın hani sonra belirteyim dedim. sorunun soruluş biçimi midir artık, ya çok komplike düşünüyoruz falan filan, hani bence de 5 yapanın düşünmesi gerekebilir ama genelde sorun eğitim sistemi olabilir bu durumda, ya da lost in translation olabilir bilmiyorum sorunun soruluş biçimi her dile, kültüre uymuyor olabilir. bunu şu yüzden paylaştım, hani PISA testi PISA testi diyoruz ya, sorunun soruluş biçimine falan da bakmak lazım mı acaba diye. misal bizde sorular o kadar zor soruluyor ki çocuklar bu soruda kesin bi piçlik var deyip en kolay şıkkı işaretlemiyor olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Son soruyu ben de begenmedim. Alakasiz gibi. Sonucta burada surdurebilirlikten kastimiz sorunun cozulerek surdurulebilmesi. Dis etmenlerden (yakit) dolayi tankin ekonomik olarak surdurulebilmesi degil. Yani verdigi yanitin, iki sorunun sormak istedigiyle pek alakasi yok gibi geldi de cevirme durumlari da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Komodo said: şu testte hangi soruları bilmeyi beceremedin abi :) son soru, balık üretim çiftliği. hani ben çok komplike düşündüm, öyle olunca da işin içinden çıkamadım. geçen de aquaponics videosu izledim lan, bildiğin adam detay verdi, şu kadar metreküpe şu kadar balık diye, hani bence soruda bir mallık var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Çevirileri kötüdür soruların, mantıksız laflar var. Ayrıca bazı sorular mesela 2. soru eksik. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 calimero said: Komodo said: şu testte hangi soruları bilmeyi beceremedin abi :) hani bence soruda bir mallık var :P son soru ticaret ile uğraşmayan birisi için (ki 15 yaşındaki çocuk ne anlar ticaretten) şaçma. yapan biliyordur işi ondan yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 7/7. hizlica yapsam 4/7 olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 6/7 son soru yanlış bi tek. o da hem çeviri de sıkıntı olmuş sanırım hemde 6. soruda verilen besin zinciri bilgisini görememiş olmak yanıltıyo galiba insanı. ulan kim ne yiyo falan diye düşünürken son şık otomatik olarak saçma görünüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Olm çıktıdan yakıt nasıl yapıcan lan motora?!! hangi dünyada yaşıyosunuz. sen ben bizim çocuklar buna maliyet açısından bakar. o besini yakıta çeviricem de, ohoo basarım mazotu geçerim diye düşünür. onun ön bilgisini bekler falan filan, yakıta nasıl dönüşüyor AQ diye düşünür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 son soru yanlış 6/6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 goc haritasinda denizler mavi falan diyor ben bakiyorum siyah beyaz. 98 model scannerla taramislar sorulari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Balik atığından gübre olur, satarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 nasıl yakıt elde edilir önemli değil. sorunun amacı başka. sürdürülebilir üretim için ne lazım onu soruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Claiborne said: son soru yanlış 6/6 evet bence de spesifik bir soru. bilmeyen son soruyu anlamaz bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 İşte öyle soru olmaz, o tip soru soracaksan 1 paragraf ön bilgi vereceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 evrim filan sormuslar haci sonuc siklarda tekbir allahu ekber de yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 son soruda sıkıntı yok bence o sizin eğitimsizliğiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar