Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 yaw dinliyorum hakkaten kendimi alamiyoum bi 12, 13. dinleyisim oldu adam bunu olmeden oncemi yazmis hastasi olan baskasi varmidir?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Delisiydim ben de dinleye dinleye baydı beni, gerçi hala her zaman playlistimde olur dinlerim her gün bir kere ama eskisi gibi değil. The Show Must Go On'u da tavsiye ederim çok güzel eğer bohemian rhapsody sevdiysen aynı tür sayılır muhtemelen biliyorsundur zaten duymayan kalmadı sanırım o şarkıyı =)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 kimin nesi bu bi söleyin de bizde dinleyelim[hline]Balon Adam www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Queen'in şarkısı hem bohemian rhapsody hem de the show must go on, şarkının can alıcı noktası ise assolistin AIDS'den ölmeden önce yazdığı son şarkılardan biri olması ve içinde ölümle ilgili çok dramatik lirikler geçmesi. Dinlememek büyük hata olur.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Bir süre önce gelmiş geçmiş en iyi şarkı seçilmişti,Brian May ödül falan almıştı. "mama, ooh, i don't want to die, i sometimes wish i'd never been born at all" kısmına hastayım ayrıca...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 secilir abi hakkaten aslinda sarki oldugu tartisilir oyle gecisli girisliki ya yanliz adam olucegini bilmeden bunlari yazdiysa bi gariplik var durumda[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 bis-mil-lah kısmına hastayımdır veletliğimden beri :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 bohemian rhapsody yayınlanalı 30 sene olacakk neredeyse, yakında öleceğini bilerek yazdığı the show must go on'dur, karışıklık olmasın.. :) queen'e hastayım zaten ben olduğu gibi, bu ikisi de çok süper şarkılarıdır..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 easy come easy go would you let me go ? :)[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Bu şarkı kesinLikLe vokaL performansı oLan bi parça..Bende dinLerken kendimi aLamıorum..Mercury i birkez daha anmak güseL bi oLay..!![hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar