Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bohemian rhapsody

Infeqted

Öne çıkan mesajlar

Delisiydim ben de dinleye dinleye baydı beni, gerçi hala her zaman playlistimde olur dinlerim her gün bir kere ama eskisi gibi değil. The Show Must Go On'u da tavsiye ederim çok güzel eğer bohemian rhapsody sevdiysen aynı tür sayılır muhtemelen biliyorsundur zaten duymayan kalmadı sanırım o şarkıyı =)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Sosyal ağlarda paylaş

Queen'in şarkısı hem bohemian rhapsody hem de the show must go on, şarkının can alıcı noktası ise assolistin AIDS'den ölmeden önce yazdığı son şarkılardan biri olması ve içinde ölümle ilgili çok dramatik lirikler geçmesi. Dinlememek büyük hata olur.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Sosyal ağlarda paylaş

Bir süre önce gelmiş geçmiş en iyi şarkı seçilmişti,Brian May ödül falan almıştı.
"mama, ooh, i don't want to die,
i sometimes wish i'd never been born at all" kısmına hastayım ayrıca...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için...
Sosyal ağlarda paylaş

bohemian rhapsody yayınlanalı 30 sene olacakk neredeyse, yakında öleceğini bilerek yazdığı the show must go on'dur, karışıklık olmasın.. :)

queen'e hastayım zaten ben olduğu gibi, bu ikisi de çok süper şarkılarıdır..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...