Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasıl korunuyosunuz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Okuyanlardan ricam herkesin kendi korunma yolunu yazması.
Bende XP service pack2+norton 2005+zone alarm+microsoft antispyware var eksik midir tavsiyesi olan var mı
Mesaj tarihi:
SP 1 mc afee anti virus + firewall
pek korunamıyorum ama idare eder
korunmanın en iyi yolu bazı şeyleri yapmamak.[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!"
Arcane, Lazy Peon
Mesaj tarihi:
Onumde bir Celeron 300A makina var Linux. Bilimum psikopat firewall rule lari ile hem kendini hem de beni koruor :)[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot
of different places, just write a Unix operating system.
-- Linus Torvalds

Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net )
Mesaj tarihi:
modemin firewall sp2 ye kılım yuklemedim ad aware pro online koruma norton anti 2004 spy bot işte yetio :) karspesky port ları mahvedio önermiyorum..[signature][hline]
Retired Cla.Jackal on Dv
Uçan Kaz Cintonick on Pati
Mesaj tarihi:
bazı şeyleri yapmayarak korunuyorum..

firewall yok, antivirüs yok
bir gariban spy sweeper'ım var, o da ayda 1-2 kere çalışır, yarıda keserim :D

bu arada öyle dandik bir router'ım var ki, farkında olmadan ağımızı koruyor. (bkz nat modülü sucks)[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
şakası bile komik.. (kendisini sen düşün)
Mesaj tarihi:
sadece caspersky :) itişli kakışlı sitelere girmedikden sonra bişey olmuyor zaten 7 senedir 1 sefer girdim o zaman batmıstı alet[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
Mesaj tarihi:
Norton AV 2003 pro (inatla 2003)
Zone Alarm firewall
Adaware 6 (inatla 6)

SP lere alerjim var kullanmıyorum[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
sp2 , modemin firewall'ı , bitdefender , adaware se, antivir guard ,spyware doctor , spybot search&destroy ve ashampoo winoptimizer (kısmen)[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.

[Bu mesaj Mephinx tarafından 06 Şubat 2005 12:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
SP 2 - Kaspersky - Ad Aware... bilgisayarımd hiçbir firewall açık değil, modeminkinide kapatım windowsunkinide ama aylardır en ufak bir şey olmadı[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

• Yeni Oluştur...