Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Orlando - Cleveland

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hido bu sefer iyi süre alsaydı çok daha yükseltirdi deplasman ortalamasını. Tam olarak kaç dk oynadı bilmiyorum ama diğer maçlarına göre çok az süre aldı.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
ben dedim az oynayacak diye..Çünkü maçı riske edemezdi ve skorerleri oynatması lazımdı. ayrıca lebron'u tutmak için doug christie'yi kullanmak istedi.bu yüzden az oynadı[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Mesaj tarihi:
cidden ya lebron resmen hiç bişey yapmadan 30 sayı attı

yalnız clevelandın
playofflarda başarlı olmaları için bence yapmaları gerekenler : ,ilgauskasın erken faul problemini çözmeleri ,nasıl miami nerdeyse her atakta topu bi kere shaqın eline veriyosa clevelandında en az bi kere topu lebronun elinden geçirmesi zaten çoğunlukla hep takım arkadaşlarını oynatıyo tıkandıkları zaman birebir oynuyo,defansa biraz daha çalışmaları çok kolay içeri drive yiyolar,bide istikrarlı şutör lazım çünkü alan savunmasında gerçekten zorlanıyolar ,bunları hallederseler süpriz yaparlar playoff ta

hidayet ard arda 3 asist yaptığı ara biraz daha oyunda tutulmalıydı hücumu iyi organize ediyodu

[Bu mesaj -Mandrake- tarafından 06 Şubat 2005 16:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Lebron, gercekten takim oyunu oynayan bir adam oyle Kobe gibi butun sayilari ben atayim, butun her$eyi ben yapayim zihniyetine sahip degil. Adam maca hayvan gibi ego ile hirsla asilmiyo, takim arkada$larini oynatiyo deli gibi asist, rebound, cogu kisimda oyle kendini cok gosteren bir oyuncu olmuyo, ama mac sonunda bi bakiyosun, ulan herif 30 sayiyi ne aralikta atmi$ diyosun.. Lebron, nba'in gelecekteki Jordan'idir.. bende bunu buraya yaziyorum :)[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night.
  • Yeni Oluştur...