deadea Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Onu bumuymuş abii Stormwind e giderken Cücelerin tünelleri (Tabi biz elfler için şaşırcıtıcı bir görüntü) Ironforge (Dünyanın en küçük varlıkları , en büyük yerleri yapıyorlar) Tram Stormwind Terbiyesiz Eru krala işve yapıyo Yürümek varken burdan atlattırdı herif ya Titanik Yürüye yürüye barrens Razor Hill İçeri girdim sonunda Tauren kardeşim Twilight Valey i basmaya gelmiş Bu noktada backstab , kick , snis , evis , gouge.. ii mi bu combat acaba? Arada bi slice and dice giriyorum.. Tauren basmaya alllah allah lalahalhalahlahalhalhalalllaaa Basmaya gittik ama bizim elemanların anlamsız haraketleri sözdinlememeleri yüzünden herifler doğradı bizi. Bende stealth oldum avlandım biraz Sub ın bazı skill leri çok işe yarıyor combatlarda.. Sprint hayatkurtarıyor. Burda heriflerden önce sprint basıp kendimi kaybettirdikden sonra stealth oldum.. Arıyolar[signature][hline]Night Elf Rogue - Guardians Of Nightfall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sw0rdy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Cok guzel olmuş saolasın ...[signature][hline]Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir. Adolf Hitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 arkadaşlar ss lerinizi sergilerken daha anlayışlı olsanızda şunları maksimum 800x600 pixel boyutunda upload etseniz? gerçekten bakması, anlaması zor hale geliyor.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_turkey Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ahahahha çok komiksin o 50 kişi falan crossroadsa gelenler sizmiydiniz hahahahah hepinizi kestik lol ironforge falan güzel olmuş ama şunu sölim allienceler her zaman yenilmeye mahkümlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 nick ne abi bi pvp atalım senle -itinayla tauren kesilir sucuk yapılır-[signature][hline]Night Elf Rogue - Guardians Of Nightfall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Oky bi araştırayım abi 800*600 olursa tabi daha kolay olur..[signature][hline]Night Elf Rogue - Guardians Of Nightfall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bende manyak ssler vardı böyle geminin en ucuna bindim bi defa orda seyahat ettim çok güzel ssler çekmiştim hepsi formatla gitti yenisini çekince koyarım bende[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 .) ay olsun[signature][hline]Night Elf Rogue - Guardians Of Nightfall[Bu mesaj deadea tarafından 05 Şubat 2005 12:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Bizim topraklara girmişiniizzz şimdi kızdım bak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ben orda güneşin batışıyla ilgili bir şey göremedim ama :p bariz gece yarısı hehe[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ss ler nası upload ediliyo ya illa bi sitem'mi olcak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 uploadit.org ben kendimi bildim bileli burayı kullanıyorum. gerçi son zamanlarda 20 resimlik limit koymuşlar ve sadece jpg kabul ediyor. ama kullanımı çok hızlı ve rahat. 2 dakka süren bir üyelik formu doldurmak gerekiyor ama.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 yaw şu hordecukları bi şöyle 15 20 kişi raid halinde göremedik. arada bir gelirler saolsunlar Twilight Vale e kesilmeye ondada 5 6 kişi .) halbuki gelin şöyle 20 30 kişi keselim kesişelim arkadaşlar dimi[signature][hline]Night Elf Rogue - Guardians Of Nightfall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Geçen geldik 40-50 kısı bastık bıyerlerı sız kacırmıssınız :)[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 hadi lemn Elf ler kaçmaz bi kere.Onurlu yaratıklarız biz hırs duygusunu atmışız , şu insanlarda olmasa tek başımıza miss gibi yaşayıp gidicez ama..[signature][hline]Night Elf Rogue - Guardians Of Nightfall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 baslamis yine biri elf im uberim onurluyum ısıgın koruyucusu iyiligin savunucusuyum olaylarina lol yani hic gulecegim yoktu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 -tauren var lan -horde mu? -tauren tauren hos olmus:P[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar