Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güzel SS ler çektim isterseniz bi bakın

deadea

Öne çıkan mesajlar

Onu bumuymuş abii

Stormwind e giderken Cücelerin tünelleri (Tabi biz elfler için şaşırcıtıcı bir görüntü)

Ironforge (Dünyanın en küçük varlıkları , en büyük yerleri yapıyorlar)

Tram

Stormwind

Terbiyesiz Eru krala işve yapıyo

Yürümek varken burdan atlattırdı herif ya

Titanik

Yürüye yürüye barrens

Razor Hill

İçeri girdim sonunda

Tauren kardeşim Twilight Valey i basmaya gelmiş

Bu noktada backstab , kick , snis , evis , gouge.. ii mi bu combat acaba? Arada bi slice and dice giriyorum..

Tauren basmaya alllah allah lalahalhalahlahalhalhalalllaaa

Basmaya gittik ama bizim elemanların anlamsız haraketleri sözdinlememeleri yüzünden herifler doğradı bizi. Bende stealth oldum avlandım biraz

Sub ın bazı skill leri çok işe yarıyor combatlarda.. Sprint hayatkurtarıyor. Burda heriflerden önce sprint basıp kendimi kaybettirdikden sonra stealth oldum.. Arıyolar
[signature][hline]Night Elf Rogue - Guardians Of Nightfall

Sosyal ağlarda paylaş

uploadit.org

ben kendimi bildim bileli burayı kullanıyorum. gerçi son zamanlarda 20 resimlik limit koymuşlar ve sadece jpg kabul ediyor. ama kullanımı çok hızlı ve rahat. 2 dakka süren bir üyelik formu doldurmak gerekiyor ama.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

yaw şu hordecukları bi şöyle 15 20 kişi raid halinde göremedik. arada bir gelirler saolsunlar Twilight Vale e kesilmeye ondada 5 6 kişi .) halbuki gelin şöyle 20 30 kişi keselim kesişelim arkadaşlar dimi[signature][hline]Night Elf Rogue - Guardians Of Nightfall
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...