arian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Başlıktanda anlayacağınız gibi bu bir yardım konseri.Ancak yardım konserinin yanında hem çok iyi gruplar var hemde gerçekten çok uygun fiyata.Konser hakkında ayrıntılı bilgi; Mekan: 5 Şubat 2005 - Cumartesi Yer ve Saat: Yedikule Zindanları ve saat 13:00 da başlıyacak ancak geceleyin geç saatte biticek ancak kaçta biticeği hakkında bilgim yok. Fiyat: Öğrenci 10YTl Tam 20YTL Biletixte biletler mevcut. Ulaşım: Eminönü'nden 80 Eminönü - Yedikule hatlı, Taksim'den 80 T Taksim - Yedikule hatlı otobüslerle ulaşım mümkündür. Ayrıca Sirkeci Garı'ndan banliyö treni ile ve Aksaray'dan taksi dolmuş ile Yedikule Zindanları'na ulaşılabilirsiniz. Taksim, Eminönü gibi merkezlerden Taksi ile yaklaşık 5-7 milyon TL taksimetre ücretine tekabul ettiği tahmin edilmektedir. Yer Alıcak Gruplar: 110 Aslı Aylim Aslın Çilekeş Direc-t Gece Yolcuları Gripin Hakan Tamar Kargo Kurban Kesmeşeker Manga Mor ve Ötesi Nev Pamela Suitcase Vega Genel olarak böyle geri kalan bilgileri buradan alabilirsiniz.[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Birkaç arkadaşımla gideceğiz...Çilekeş'in "Yok" unu dinlemek için sabırsızlanıyorum açıkçası...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Sanırım kimsenin hevesi yok..[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Vala ben heversliyimde uzak bu meret bana...[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 hoca ben bunu 1.5 hafta önce duymustum süper de konser aslında fiyat falan da cok ii ancak yeri cok ters bana anadoluhisarından oraya gitmek gecenin bir yarısı da geri dönmek imkansız gibi adam toplarsam, dönüş yolumu ayarlayabilirsem gitmeyi planlıorum buradan gidecek olanlar olursa bir liste yapalım derim[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 yaa gruplar dengesiz hem kurban hem gece yolcuları dinlenmez aynı konserde ama napalm maksat içip eglenmekse gideriz[signature][hline]aramaya inanmıyorum post kasıyorum kufrediyorum kavga ediyorum :hrr: nihahahaha yasasın kotuluk :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bi gece yolcuları dengesiz orada onun dışındakiler çok uyumlu hatta süper denebilecek derecede ii liste[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Gidebilirim bende büyük ihtimal[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Hmm aslında gruplar fena degil.[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 gideyimde ordaki gruplardan hangisini dinleyecem ben??[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ankara'da olsa giderdim.[signature][hline]none. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bi vega var dinliycek bileti alırım yardım nede olsa. veganın saatini ögrenebilirseni söyleyin o saate gidiyim[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepHead Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 herkez yanında 3-4 arkadaşınıda getirsin.getirsin ki taxi paraları bölünsün :) gidilebitesi yüksek,fakat tarih nanay biraz,bakalım gideriz heralde. bu arada kawacım açık alan mı burası ne böle,yağmur çamur bok içinde kalmıyalım sonra domuzcuklar gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Vallahi bilemeyecem kapalı mı açık mı alan yani bundan önce hiç zindanlara gitmedim.Ama tahminime göre üstü kapalı fakat soğuk bir yer olucaktır.Yani bu tahmin ama..[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 afişi koyalım şöyle..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix)Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepHead Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Hava şartları elverişsiz olucak ogün. katılımı düşücektir eminimki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daria Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 yok orası açık değilde çok soğuk oluyor mont flm almalı[signature][hline]never never never gonna get married.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 o patiler coktan belli mi kura mı cekicez yoksa:)[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 blackmore's konserinde gayet açıktı da belki kışın kapıyorlardır hiç bir fikrim yok[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daria Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 aradık yedikule zindanlarını konustuk 5.000 kişilik bi çadır kurmuşlar sağnak yağmurdan sığınabilirmişiz.. ama toplam 30.000 kişi alabilen bi yer diye biliyorum..(sitesinde öyle yazıyor) www.istanbul7kule.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 konser tv de trt4 te canlı yayında bence gidemediyseniz ordan izleyin ama bitmek üzere sanırım :)[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Şimdi açtım Kargo var,kar yağıyo ama bayağı adam toplamışlar galiba:rock:[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 İzlenimler[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar