valequenta Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Hiç valla ben kültürlü adamım tiyatro severim
Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 e penalti bu? ben mi yanlis goruyorum?
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Bu penaltı evet. Birincisi basitti. Ama olay işte her zaman bjk ye bu kadar rahat penaltı veriliyor, başkalarına veriliyor muya geliyor.. Penaltı sayılarında anormal farka bi bakın bu sezon.
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Kapali defans acma teknigi penalti
tunch Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Peregrin said: Sotto said: Oha Besiktas mac topiginde futbol konusuluyor. Cidden rahatladi forum sfds apple gidince, Dark da bos yapmayinca ciccek gibi oluyo ya sdf Besiktaslilar aglayan renkli takim taraftarina laf anlaaya calismaktan baska bisey yapamiyordu. Forumu biraktik sayilir, cocuklar rahat rahat oynasin diye.. Takilin siz
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 hamza yatıyo fener şampiyon olmasın diye
Llama Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Fistan said: 1. dışarıda 2. penaltı Disarda mi
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 vurun şu topa arkadaş ya hala sağa sola çevirip duruyorlar ceza alanında
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 tunch said: Peregrin said: Sotto said: Oha Besiktas mac topiginde futbol konusuluyor. Cidden rahatladi forum sfds apple gidince, Dark da bos yapmayinca ciccek gibi oluyo ya sdf Besiktaslilar aglayan renkli takim taraftarina laf anlaaya calismaktan baska bisey yapamiyordu. Forumu biraktik sayilir, cocuklar rahat rahat oynasin diye.. Takilin siz Diymi diymi
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Topluca mi gitmişler bir de lol. İyi abi Paticik bjk profili olması gerektiği yere geldi işte demektir belli bi seviyesi olan darkrider Llama filan
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Gidemedim maça, seyredemedimde :p gazetede gördüm 2 penaltı yazınca kesin bayağı bir giydirirler bize dedim , doğruymuş :D.
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Bir gs yi bir bursayi fena ezdik arenada
Vasfi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 gg, bursa zayıftı biraz güzel moral oldu
oldun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 apple da olmayınca sadece salya sümük postları olmus buralar cok güzel gorunuyor ahahahahahahah Bursa ne kadar bos bir takımdır tüm topcularını insaat amelesinden kurmuslar gibi bir bataja denen bıcır var işte. Olcayı cıkarması basta yanlıs gıbı gelıyordu ama macı degıstıren hamle oldu direk bursanın iyice ustune yuklendık. Ikı pozısyonda gayet penaltı bosu bosuna aglaklık yapmayın.
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 ikinci yarı diamond 442 daha iyiydi bence ama şu şut çekmeme olayı nedir anlam veremedim. gg harika oynadı hele kornerden dönen atakta sol beke kadar koşup topu kesmesi efsaneydi. ilk penaltı verilmeyebilirdi penaltı çaldığına göre içerideki çekmeye verdi.. ikincisi net penaltı. merter atılmalıydı. marcelo sarı doğru, ona tokat atan bursalının kart görmemesi inanılmaz. harun sarı doğru, topu yere vurdu o saçma yerde kıvranma şovu sonrası hakeme depar atması efsaneydi. bursa golü 3 kişi birden en az 5 metre net ofsayt onu nasıl göremez hakem anlamadım. son dakikalar klasik kanser elbette.
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 ya iste ligde boyle hakemlere alismissin sonra kieve gidince olan oluyor. marcelo'nun kirmizisi, gonul'un penaltisi
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Bursa'nın ofsayttan verilen golü.
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 neyse burda besiktasli hakemler sayesinde iyisiniz yine, avrupa dikkat edin kevgire donuyosunuz sonra
calimero Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 yav he. https://www.youtube.com/watch?v=ISwjAc1KdSY
Öne çıkan mesajlar