Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 10 bölüm olmuş. eski voyagers kafası var biraz ilk bölümden izlediğim. yoklukta izlenir diye düşünüyorum. Onun dışında plotu; Adventures of a history professor (Abigail Spencer), a scientist (Malcolm Barrett) and a soldier (Matt Lanter)—as they attempt to stop Garcia Flynn (Goran Višnjić) from changing the course of American history through time travel. Erik Kripke var SN den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Ben ilk 3 4 bölüm izledim. Sonra ne oldu diye merak etmediğimden sarmadı diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 time travel olayı sıkıntılı. salak saçma işler yapınca izleyici de bu ne lan böyle havası yaratıyor ister istemez. tutmaması normal ben de sevmediydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 İki bölüm baktım ama sevmedim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 cansu dere sandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 ben o diye seyir edeydim yaw B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar