Loxias Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Selamlar, Sirkette yaptigimiz mesai karsiligi olarak iPhone 7 hediye edildi. Bende iPhone 6 var ve yetiyor acikcasi. Faturasi yok (sirkette dogal olarak) ancak, TRT bandrollu ambalajli durumda, Apple da garanti konusunda sikinti yasanmiyor diye biliyorum. Magaza fiyatlari 3k olarak gorunuyor suan. Dogal olarak buna en yakin teklife verebilirim. Kadikoyde elden teslim edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Sirketten asli gibidir yazan kaseli imzali faturasini aldim. 2700 e kadikoyde elden teslim edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Siyah olsaymış pazarlık yapcaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 abi insan ihtiyaçdan satıyorum falan der, 6 var 7 almaya gerek yok diyerek cümleye baslamıssın (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 alicak adam benim sozumle vazgecmez heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar