CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Şimi arkadaşlar biraz bilgi paylaşımına ihtiyacım war... Aslında hepimize lazım olan bişey bu... Neyse Üniye giren veya giremeyen arkadaşlar öncelikle neler yaptığını nasıl çalıştığını anlatırsa sevinirim mesala günde kaç soru çözdüler ve girebildilermi? Şu anda çalışan arkadaşlar neler yapıyolar , nasıl we ne kadar çalışıyolar...? Nereye girmek istiyosunuz ve girmek istediğiniz yer kaç puan istiyo.. Ayrıca üniye giren kişiler ünileri hakkında bilgi verirlerse çok makbule geçer... Birde kişisel bir sorum war hangi bölümlerde hangi sorular kaç puan bilenler yazarsa yine sevinirim =) Mesala ben geçen sene hiç çalışmadım..Sırf geyiğe vurdum..babayı aldım ve tavsiye etmiyorum... Rica ediyorum anlamsız anlamsız gereksiz mesajlar atıp kirletmeyelim ve adam gibi fikirlerimizi paylaşalım lütfen çünkü ihtiyacım war... Teşekkürler..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Öss ye kafam girsin, Uniye hepiniz girin.[signature][hline]Beş Hececiler
Messor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 eğitim hayatımı yazayım kafan karışsın..kendininkiyle karşılaştır işte... -ilkokulda okul birincisi -ortaokulda 2 sene kuruldan geçtim -lise 1 - 2 yattım, kitap açmadım, defterlerim character sheet, harita, dungeon ve çizim oldu -lise sonda ortalama alırsak günde 50 soru ama son 3 ay adam gibi çalışmışımdır. -lise ortalamam 4,3 -ODTU Petrol müh. teyim EDİT : dersanelerin sınavlarında 285 alıyodum ama össde 270 aldım + 76 okul puanı al sana 346... [signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... [Bu mesaj harvester tarafından 11 Ocak 2005 01:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 aratırsan çook şey bulursun bu konuda forumda.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Berk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mimarlık Gönül işidir Bilg Müh deli işidir fizik 101 ölümdür.
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Valla öyle çok abartı bir programım yoktu. Dershaneyi düzenli takip ve eksik oldukça özel dersle tamamlama imkanım oldu. Bunun dışında bir test kitabı bile bitirdiğimi hatırlamıyorum. Azar azar sağdan soldan özellikle eksik olduğum konulara abandım. Biyolojiyi yetiştiremeyeceğim belliydi sadece üstün körü okuyarak girdim. Aslında her program yalan, en iyisi insanın kendini ölçüp eksiklerini yargılayabilecek kadar iyi tanıması. Eğer bunu yapıp yeterince çalıştığında "aha tamamdır" derse bitiyor olay. Sonuç: Hayal ettiğim üni.nin hayal ettiğim bölümündeyim (ODTÜ Makine Müh.) Yanlız çalışmaktan çok stres çok yıprattı beni. Bir de son 3 ay kesinlikle çok önemli. Daha önceki çalışmanız ne olursa olsun sınavın sonucunu %90 son 2-3 ay belirliyor.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 lise 1-2 yatıp ortalamayı düşürmemeye baktım ben mesela. 2-3 te dersane. 3 te özel ders biraz. ortalamaya bölersek günde 50 soru falan olur heralde max. yani hiç çözmediim gün çok çünkü. günde ciddi ciddi 100 150 soru çözersen kralını tanımassın zaten muhtemelen. ben nerdeyim allah bilir.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Sly-One evet aradım çoook şey buldum.. Ama tam olarak istediğimi elde edemedim... Harvesterınki gibi güzel bilgiler istiyorum =) Çalışma planı istiyorum.. Kırkta yılda bi gaza geldimde... Ayrıca saçma sapan şeyler yazmayalım arkadaşlar bakın reca etmişim... =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Ayriyetten eklemeden edemeyecem: ÖSS Canavarı Baydemir ve Baydemir'i hatırladın mı [edit: Hay, tam da saçma bişiler yazma demiştin ama silmeye de kıyamadım kusra bakma :)] [signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 11 Ocak 2005 01:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 slycan itü kimya mühendisliğindeydi galiba, sırrını açıkladım ioaheh :). Bana gelince hiç çalışmadım lisede, yattım, oyun oynadım, yattım, gezdim dolaştım, yattım, internet'in esiri oldum, yattım, vb.. -> itü jeoloji, hiç yoktan iyidir :p.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ben TM öğrencisiydim lise 2 de dersahneye gittim bişey yapamiodum denemelerde lise 3 başında 230 la fenbilimleri dershanesinde alternatif sınıfa gelmiştim /herkes batırmıştı sonra eylülde bi sınav da yaptılar yine 230 yaptım bu sefer 2 sınıf düştüm. bi ay bi çalıştım şöle matematiğe yoğunlaştım sözel kısmım iidi 268 yaptım ve aynı sınıfa tekrar çıktım , aynı şekilde gitti öss ye kadar. Türkçe ve sosyla nerdeyse çözmedim kitaplar bomboş dersahneye hep gittim dinledim derste. Matematik sorunum olduu için onu çözdüm ama günde düzenli olarak maximum 40 soru falna çözüodum. Gitar ve beste olayına çok sarmıştım o yüzden konsantrem bozuluod. Mayıs da her gün deneme çözmeye başladım başka bişey yapmiodum ÖSs de de 272 yaptım + 75 okuldan geldi = 347 ile boğaziçi sosyolojideyim.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! [Bu mesaj Mortis tarafından 11 Ocak 2005 01:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 öss'ye doğru düzgün çalışmadım hep kendimi iyi ingilizcem var diye uyuttum . ( Gerçi yazılı sınavda toefl da 660 yaptım o ayrı :) ) -haftada 5 gün özel ders aldım .. haftasonu dersaneye gittim -en fazla 255 yaptım -geometri sevmeme rağmen öss de 4 netim vardı geo.'dan. sonuç : Yeditepe Sistem. ama memnunum... az da olsa son 2 hafta çalışmasaydım bunu da yapamazdım. En fazla Sabancı'ya girmeyi planlıyordum zaten... Milletin geneli gibi de .. ay bir şans daha verseler daha iyi yapardım gibi bir olay da yok. aynı şekilde çalışırdım .. en fazla sabancı olurdu .. belki onu kazanırdım ama daha fazlası olmazdı. Çünkü ben bencil bir tembelin tekiyim. üniversitede milletin en zorlandığı dersler olan Humanity,ethics auto cad gibi derslerden AA getirirken fizik math ve chem den kalacağım ( chem kesinleşti ). Hadi hayırlısı .. umarım salaklığım 142'lik IQ mu heba etmeye yetecek kadar fazla değildir ( gerçi şu anki halimden memnunum ve bu akşam sarhoşum resmen .. ya da ağır çakırkeyif ;)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 FF güzeldir.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 tmciysen yazayım[signature][hline]Sabancı ve kafam.
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Teşekkürler arkadaşlar aydınlanmaya başladım... =) Bende tm yim bu arada belirtiyim.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
Messor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 geçmişle alakası yok. bilmiyorum belki bana özgü birşey ama lise sonda çalışsaydım istediğim bölüme girerdim(odtü havacılık).Lise sonda bitiyor iş.Gerisi hikaye, geçmişini önemseme.. Sen okulda 75 soru evdede 175 çöz etti sana 250. İstediğin bölüme girersin, sınavda mal gibi(yani ben oluyorum bu mal :D ) heyecan yapmazsan..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... [Bu mesaj harvester tarafından 11 Ocak 2005 01:24 tarihinde değiştirilmiştir]
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Ben sınava sarhoş girdim.. Çok zevkli gelmisti.. Hiç heycan yapmadım.. Barajı bile geçemedim.. Ama eğlendim...hehehe... Dip Edik : Ama bu sene....... [signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com [Bu mesaj CrayTotem tarafından 11 Ocak 2005 01:25 tarihinde değiştirilmiştir]
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 lise sonda son iki ayım internetcafede frozen throne oynamakla geçti.. dersna esınavlarım 265 falan geliyodu lise diploma 3.95 falan .. sınav sonrası 340 yakın bekliyodum nedense 324 geldi al işte böle :)[signature][hline]Boo
Messor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 sonra gel sen paralı paralı bilgisayar oku oh..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck...
Venator Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Ya oyle abartı miktarda soru cozmenin cok da anlamı yok aslında, kendine yeten sayıda soru cozmen yeterli. İlk basta cok bisi yapamadım dersanede derken ikinci sene kendimi bi dolu catlakla ozel sınıfta buldum. Son uc aya kadar da kitap bitirdigimi hatırlamıyorum aslında dersanaden verieln testleri cozuyodum iste o kadarı yetti. O uc ay cok onemli ama ozellikle son bir ay daha da onemli gunde bir ya da iki deneme cozuyodum son ayda. Sonucta istedigim ve gayette mutlu oldugum yerdeyim =) 288 ÖSSden geldi + 80 okuldan = 368 ODTÜ Elektronik[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ya cok soru cozdurmelerinin mantigi genelde soru tiplerini kavrayip birde hizli okuma ve hizlli cevap verme zaman olayi yani yoksa soru cozerek cok fazla eksikler kapanmiyor[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: harvester, 11 Ocak 2005 01:27 tarihinde demiş ki: sonra gel sen paralı paralı bilgisayar oku oh.. napim bi dha girmeyi göze alamadım.. bilgisayarda daha yok biliyosun :( ühü[signature][hline]Boo
geffen Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 bilmediğin konulara çalış. ama zamanla yarışmak en önemlisi sorular kolay ama vakit yetmiyor adama.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 bi kere hız çok önemli ama hızlı olmak için de dikkatsiz olmak hata. sözeli 40 dakikada bitiriyodum ben 80 netin altına düşmedim. matematikten bol soru çözmen geometride ikizkenarlık kenarortaylık falan onları görmen gerek. çok soru çözmek de yeterli değil, iyi hazırlanmış sorularla uğraş. eksik olduğun konuları bul onları çalış falan klasik muhabbet. sözel konuları bitir öss den önce ki sayısal çalışmaya vaktin olsun. fen yap en azından bak. össde fen sallayın! 45 soru: 9 doğru 36 yanlış = 0 net. 10 doğrun olursa 1.25 netin olur ki hiç yoktan iyidir. 9 ve daha az doğruda hiçbir kaybın yok bikaç dakika dışında. risk mi? bence değil. ben sene başında sözel çalıştım işte bazen 30dk da bitirdim sözeli. matematiğim iğrençti oturdum geometri çalıştım onu da hallettim, son 1ay fen çalıştım. 276 yaptım mat fena batırdım. olay iyi soruda ayrıca: istersen yaparsın.[signature][hline]Sabancı ve kafam.
Öne çıkan mesajlar