Esh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 abi auidoenginleri sana verdikten sonra yerine koyacak bisi bulamamanin huznu icindeyim ya. daha ucuz 5.25" lik suruculeri olan seylere bakiyorum, bluetooth falan olsun istiyorum bir de. wavemaster var kanto var. ama yine para dokmek gerekiyo her turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Selam, Onlar benim kısmetimmiş. Almaktan cayan kimdiyse çok şey kaçırdı :) PC için A2+ mı yoksa yine A5+ mı alsam bilemedim : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Cokomantis said: haribo ne lan sdfskshjgdkajhsgd çok güldüm gold alınmazsın umarım. gerçi divison'ı satmıştın di mi sen alınırsan alın beter ol. kendine yoktan gülücük var etmişsin yoksa kendini şirk mi koşuyorsun ? HERESY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar