Apache Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 oyunda memory yetmiyor deyip atıp duruyor.halbuki memory dibine kadar var ama arada bir böyle bir hata verip send ekranına geliyor bunu interface i yükledikten sonra yapmaya başladı.emote yapınca disconnect oluyor nedir bu olanlar?[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 yok şimdi serverler gitti sanırım ondandır o :=)[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 hayır normaldede verdiği bir hata serverdan değil[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ne zman dance ediyim desecem hata verio[signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: Death, 05 Şubat 2005 12:03 tarihinde demiş ki: ne zman dance ediyim desecem hata verio Bu emote bugi beta da mi oluyor sadece? retail versiyonunda hic olmadi bana cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 us versiyonuyla eu'ya girince oluyor galiba. ya da bir şekilde patch uyuşmazlığı. ben hiç yaşamadığım ama okuduklarım kadarıyla öyle anladım, sallıyorum :p[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eureeka Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Aynı hata bende de var. US versiyonu ile EU'ya giriyorum. Salute yapınca bile göçüyo oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 evet us versiyonuyla giriyorum oyuna,umarım oyun çıkınca emotelarda çökmez oyun emote yapası geliyor insanın ara sıra :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar