Apache Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 oyunda memory yetmiyor deyip atıp duruyor.halbuki memory dibine kadar var ama arada bir böyle bir hata verip send ekranına geliyor bunu interface i yükledikten sonra yapmaya başladı.emote yapınca disconnect oluyor nedir bu olanlar?[signature][hline]shinsetsu desu..
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 yok şimdi serverler gitti sanırım ondandır o :=)[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night
Apache Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 hayır normaldede verdiği bir hata serverdan değil[signature][hline]shinsetsu desu..
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ne zman dance ediyim desecem hata verio[signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter
Rodeo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: Death, 05 Şubat 2005 12:03 tarihinde demiş ki: ne zman dance ediyim desecem hata verio Bu emote bugi beta da mi oluyor sadece? retail versiyonunda hic olmadi bana cunku.
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 us versiyonuyla eu'ya girince oluyor galiba. ya da bir şekilde patch uyuşmazlığı. ben hiç yaşamadığım ama okuduklarım kadarıyla öyle anladım, sallıyorum :p[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Eureeka Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Aynı hata bende de var. US versiyonu ile EU'ya giriyorum. Salute yapınca bile göçüyo oyun.
Apache Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 evet us versiyonuyla giriyorum oyuna,umarım oyun çıkınca emotelarda çökmez oyun emote yapası geliyor insanın ara sıra :)[signature][hline]shinsetsu desu..
Öne çıkan mesajlar