rtmert Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ewt arkadaşlar ben evimden bi server açtım . 1 haftadır fln oynuoruz 10 15 kişi şimdi ben serverdaki spawnlar ve itemler kalıcak dier herşey gidicek bunun için ne yapmam gerekir yazarsanız sevinirim ( oldumu şimdi :) ) [Bu mesaj rtmert tarafından 05 Şubat 2005 14:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lower Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 sen türkçen kaç cucuum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: rtmert, 05 Şubat 2005 14:32 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben arkadaşlarla server yaptık burda bittim :)[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Benim ufacık, tefecik, minicik sitem :) Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 c:sphere/save klasorunun içine gel spherechars.scp yi aç her şeyi sil [Eof] yaz kapat ondan sora c:/sphere/account sphereaccu.scp yi aç onun içini full sil [Eof] yaz itemler durur tüm çar ve accountlar gider. [b]Yannız Unutmadan ; Eğer bu işlemleri uygular isen staff accountlarıda silinecektir.Sadece world üzerindeki itemler kalır. [hline] said: Ba'aL [hline] [Bu mesaj LeBaaL tarafından 05 Şubat 2005 14:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rtmert Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 off zt necro book scp si bozuldu oyunun ortasında o yüzden pvp yi kaybettim sinirden ne yazdığımı bilmiyorum :) [Bu mesaj rtmert tarafından 05 Şubat 2005 14:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lower Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 baştan sona felaket bikere daha oku yazını =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rtmert Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: LeBaaL, 05 Şubat 2005 14:46 tarihinde demiş ki: c:sphere/save klasorunun içine gel spherechars.scp yi aç her şeyi sil [Eof] yaz kapat ondan sora c:/sphere/account sphereaccu.scp yi aç onun içini full sil [Eof] yaz itemler durur tüm çar ve accountlar gider. [b]Yannız Unutmadan ; Eğer bu işlemleri uygular isen staff accountlarıda silinecektir.Sadece world üzerindeki itemler kalır. [hline] said: Ba'aL [hline] [Bu mesaj LeBaaL tarafından 05 Şubat 2005 14:49 tarihinde değiştirilmiştir] eğer dediğin gibi yaparsam spawnlar kalıcakmı kalmıcaksa hiç silmeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 spawnlar kalir sadece charlar ve acclar silinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ah ah ne olcak bu uo emülatörlerinin hali !?[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Bellow, 05 Şubat 2005 14:44 tarihinde demiş ki: said: rtmert, 05 Şubat 2005 14:32 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben arkadaşlarla server yaptık burda bittim :) süper ya =)[signature][hline]Yalan olduk... Bir zamanlar kraldı.. Bir zamanlar yaşardık... Don't cry for me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar