Mrlee Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 şimdi kaskolu bir araba var, ufak tefek göçüklü benim arabada da ufak bir şeyler oldu (bunda kasko yok) 2 aracın tamir masrafı 1500-2000 dir herhalde park halindeyken benim arabaya çarpmış gibi tutanak yapsak ben düzgün bir servisde tamir yaptırabilir miyim yoksa expert mi karar veriyor evet kasko yaptırmayacağız bir daha ki sene
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Hasarlar her arabada bir yerde toplanıyorsa olur, yok biri ön tamponda öbürü arka kapıda vs. ise olmaz, çünkü eksper görüyor veya yeterince ufak hasarsa bile fotoğraf istiyorlar.
Mrlee Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 kapı kolunun üstünden gömçürme var diğer arabanın arkası oraya saplanmış seneryosu var aklımda sonra geri çıkıp kurtarayım derken biraz da çizik oluşturuyor şey olmuyor mu peki kaskolu araca park halideyken vurup gitsin biri önden yaptıramıyor mu -- bunlar 5-6 sene içinde olan kozmetikçıtır hasarlar, kasko indirimi bozulmasın diye yaptırmadılar vaktinde
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Selam, Abi bence uğraşma. Yaptığın usulsüz bir işlem olur : Yakışır mı sana ;) Saygılar.
Mrlee Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Evet benim araç için bir usulsüzlük var ama diğer aracı yaptırmak lazım
Öne çıkan mesajlar