hunty Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Selamlar, Bir web sitemin dilini ingilizce'den Rusca'ya cevirmem lazim. Sol da ingilizcesi yaziyor saga Ruscasi lazim. Ancak bazi kelimeler '' isareti ile bazi kelimeler "" isareti ile ayrilmis. Sebebi nedir bilmiyorum. Sorun 2100 kelime (bazen cumle) tercumesini kopyala yapistir yapmak. Bunun kolayi var midir?Resimde Arka sayfada Rusca'si var google'dan translate ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 parse edip $lang[]=""; bunlardan kurtulucan.En hizli yolu notepad++ da find and replace diyip once bunu ara $lang[ replace kismini bos birak sonra ]=""; bunun icin aynisini yap.sadece cevrilecekler kalacak elinde. sonra al bunu google translate e gom.google translate satir satir cevirir bunu heralde. sonra ac exceli bi sutuna hucre hucre bol. $lang[ cevrilecek metin ]=" cevrilen metin "; altta ornek ss var. https://i.imgur.com/L2O8CCm.png en hizli bu geldi aklima.excel bulamazsan google spreadsheetlede yapabilirsin. concancate in googlecasini bulman lazim ama.belki aynidir. bi kac yuzbin satirlik bisi olsa bu ise yaramazdi tabi.o zaman sedli awkli dalardin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Ok, ilk google translate olayini yapip ruscaya cevirmistim. Excel'de kurcalayip nasil tam dogru yere otomatik yerlestirecegimi anlayamamistim. Dedigini bir kurcalayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZERO-G Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Kulandığın Scriptin githubda ve documentation da language desteği olabilir emşnmşsin olmadığına ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Codecanyondan rusça desteği isteyen tiplere mesaj atıp çevirdilerse sana da bi kopyalarını vermelerini iste google translate ile olmaz o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Al merge işini yaptım canım sıkıldı google translate kullandım. Sorunlar için taramadım varsa kendin aşacan artık. https://drive.google.com/file/d/0B2UV08r-TUkxR0JkSmY2UnNsdms/view?usp=sharing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 /summon hunty said: Selamlar, Bir web sitemin dilini ingilizce'den Rusca'ya cevirmem lazim. Sol da ingilizcesi yaziyor saga Ruscasi lazim. Ancak bazi kelimeler '' isareti ile bazi kelimeler "" isareti ile ayrilmis. Sebebi nedir bilmiyorum. Sorun 2100 kelime (bazen cumle) tercumesini kopyala yapistir yapmak. Bunun kolayi var midir?Resimde Arka sayfada Rusca'si var google'dan translate ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 en tepede double tag var linke bakınca gördüm onu silersin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Bazılarını çevirmemiş google hocam Mode, Enabled falan artık manual takılcan hacıt dürüm + malbuşumu yollarsın öbtüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar