Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Php dil dosyasi tercumesi. Bunun kolayi var mi?

hunty

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,
Bir web sitemin dilini ingilizce'den Rusca'ya cevirmem lazim. Sol da ingilizcesi yaziyor saga Ruscasi lazim. Ancak bazi kelimeler '' isareti ile bazi kelimeler "" isareti ile ayrilmis. Sebebi nedir bilmiyorum.
Sorun 2100 kelime (bazen cumle) tercumesini kopyala yapistir yapmak. Bunun kolayi var midir?Resimde Arka sayfada Rusca'si var google'dan translate ettim.

Sosyal ağlarda paylaş

parse edip $lang[]=""; bunlardan kurtulucan.En hizli yolu notepad++ da find and replace diyip once bunu ara $lang[ replace kismini bos birak sonra ]=""; bunun icin aynisini yap.sadece cevrilecekler kalacak elinde.

sonra al bunu google translate e gom.google translate satir satir cevirir bunu heralde. sonra ac exceli bi sutuna

hucre hucre bol. $lang[ cevrilecek metin ]=" cevrilen metin ";

altta ornek ss var.
https://i.imgur.com/L2O8CCm.png

en hizli bu geldi aklima.excel bulamazsan google spreadsheetlede yapabilirsin. concancate in googlecasini bulman lazim ama.belki aynidir.

bi kac yuzbin satirlik bisi olsa bu ise yaramazdi tabi.o zaman sedli awkli dalardin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
/summon
hunty said:

Selamlar,
Bir web sitemin dilini ingilizce'den Rusca'ya cevirmem lazim. Sol da ingilizcesi yaziyor saga Ruscasi lazim. Ancak bazi kelimeler '' isareti ile bazi kelimeler "" isareti ile ayrilmis. Sebebi nedir bilmiyorum.
Sorun 2100 kelime (bazen cumle) tercumesini kopyala yapistir yapmak. Bunun kolayi var midir?Resimde Arka sayfada Rusca'si var google'dan translate ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...