Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

insanoğlu aya çıkmamış olabilir mi???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
lord_elvyn, 18 Ekim 2004 22:39 tarihinde demiş ki:
mars olur ay olmaz! lutfen!

neden mars oluoda ay olmuo biraz açsana[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Mesaj tarihi:
hep biz gidiyoz aydakiler marstakiler niye bize gelmiyo?[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
said:
eldar, 18 Ekim 2004 22:40 tarihinde demiş ki:
inanmayanlar argüman sunsa fena olmaz,inanmıyorum diyerek çürütemezsiniz gerçekleri

argüman mı o ne süperman gibi bişi mi? ;)[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!!
Mesaj tarihi:
said:
tamirci, 18 Ekim 2004 22:41 tarihinde demiş ki:
hep biz gidiyoz aydakiler marstakiler niye bize gelmiyo?

super :)[signature][hline]if you believe something, something begins gain money...
Mesaj tarihi:
ha argüman mı anladıııım?Al sana argüman;
bayrak sallanıyo kardeşim rüzgardan!!!olur mu böle kepazelik...
:-D[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!!
Mesaj tarihi:
yahu kardeşim o bayrak kırışmış okadar :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
paspatur, 18 Ekim 2004 22:41 tarihinde demiş ki:
said:
eldar, 18 Ekim 2004 22:40 tarihinde demiş ki:
inanmayanlar argüman sunsa fena olmaz,inanmıyorum diyerek çürütemezsiniz gerçekleri

argüman mı o ne süperman gibi bişi mi? ;)

ilginç bi tutum izlemeye devam ediyorum
Mesaj tarihi:
yok ya metal o hafif kıvırmışlar felan ince metal folyoya kaçıo biraz.. 100bs le yapıolar ondan.[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Mesaj tarihi:
İnsanoğlu aya gidecek kadar ilerledi ama hala ulaşım için (en yaygın)tekerleği kullanıyo.Bu bir çelişki değilmidir sorarım size ey ehlibeyitler!!!;);)[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!!
Mesaj tarihi:
hepimizin astronot olmadıgı br gerçek[signature][hline]if you believe something, something begins gain money...

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 18 Ekim 2004 22:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
o tekerlek tey teeeey ne zamanın aleti yav.. benim soyumdan biri çıkarttıydı onu..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Mesaj tarihi:
said:
Infeqted, 18 Ekim 2004 22:51 tarihinde demiş ki:
kardesim siz 6 milyon yahudinin oldugune FLN da inaniyosunuzdur

nerde???yazıııık beee adamlara!!!
;)[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!!
  • Yeni Oluştur...