eldar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 inanmayanlar argüman sunsa fena olmaz,inanmıyorum diyerek çürütemezsiniz gerçekleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: lord_elvyn, 18 Ekim 2004 22:39 tarihinde demiş ki: mars olur ay olmaz! lutfen! neden mars oluoda ay olmuo biraz açsana[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 hep biz gidiyoz aydakiler marstakiler niye bize gelmiyo?[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 hayır arkadaş demiş ya aya gittiklerine inamıyorum. o yuzden :)[signature][hline]if you believe something, something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: eldar, 18 Ekim 2004 22:40 tarihinde demiş ki: inanmayanlar argüman sunsa fena olmaz,inanmıyorum diyerek çürütemezsiniz gerçekleri argüman mı o ne süperman gibi bişi mi? ;)[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 hı :)[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: tamirci, 18 Ekim 2004 22:41 tarihinde demiş ki: hep biz gidiyoz aydakiler marstakiler niye bize gelmiyo? super :)[signature][hline]if you believe something, something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 gelmezlermi arada bi uuruolar bana[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 ha argüman mı anladıııım?Al sana argüman; bayrak sallanıyo kardeşim rüzgardan!!!olur mu böle kepazelik... :-D[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 yahu kardeşim o bayrak kırışmış okadar :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: paspatur, 18 Ekim 2004 22:41 tarihinde demiş ki: said: eldar, 18 Ekim 2004 22:40 tarihinde demiş ki: inanmayanlar argüman sunsa fena olmaz,inanmıyorum diyerek çürütemezsiniz gerçekleri argüman mı o ne süperman gibi bişi mi? ;) ilginç bi tutum izlemeye devam ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 folyo ;)[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 yok ya metal o hafif kıvırmışlar felan ince metal folyoya kaçıo biraz.. 100bs le yapıolar ondan.[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 aslında hepimiz birer aluminyum folyoyuz...[signature][hline]if you believe something, something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 oldu...[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 İnsanoğlu aya gidecek kadar ilerledi ama hala ulaşım için (en yaygın)tekerleği kullanıyo.Bu bir çelişki değilmidir sorarım size ey ehlibeyitler!!!;);)[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 gözlerim doldu[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 kardesim siz 6 milyon yahudinin oldugune FLN da inaniyosunuzdur[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 hepimizin astronot olmadıgı br gerçek[signature][hline]if you believe something, something begins gain money... [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 18 Ekim 2004 22:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 o tekerlek tey teeeey ne zamanın aleti yav.. benim soyumdan biri çıkarttıydı onu..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 edit [Bu mesaj paspatur tarafından 18 Ekim 2004 22:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: Infeqted, 18 Ekim 2004 22:51 tarihinde demiş ki: kardesim siz 6 milyon yahudinin oldugune FLN da inaniyosunuzdur nerde???yazıııık beee adamlara!!! ;)[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 aydan yaziyom ben pilotum ben folyoyum ben[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 aydaki dier yarışmacılara ii şanslar dile[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 ay yapma manyak!!![signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar