elvyn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 +1 adam ya bilmedigimiz bir dilde konuşmuş ya da c/p[signature][hline]sheref 18 Ekim 2004 tarihinde saat 20:18'de msn'den sordugum "anahtarının sadece sende oldugu bi oda var ve odanın içinde çıplak bir cameron diaz ve bir yatak ama oda istiklal caddesinin en sonunda, çırılçıplaksın, ve oraya kadar koşman lazım, yapar mısın?" sorusuna demiş ki: İstanbul turu bile atarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: chagy, 18 Ekim 2004 20:33 tarihinde demiş ki: Ayda ezan sesi işitilir mi? Allah dilerse işitilir. Bunu şimdilik fizik kânûnlarına göre izah etmekte güçlük çekebiliriz. Fakat fizik kanunlarının izahında âciz kaldığı pek çok hâdise elbette vardır. İnsanın mânevî hissesi varsa Cenâb-ı Hak ona ayda da ezan işittirir, uzayda da işittirir. Nitekim, ilk aya çıkan astronotlardan Neil Armstrong'un Cenâb-ı Hakk'ın hidâyetiyle ayda ezan sesi işittiği söyleniyor. Bunu ispat edemiyorsak da, inkâr etmemize gerek de yoktur. Biliyoruz ki, bizim ses, görüntü ve hayat kayıtlarımız tutuluyor ve âlem-i misâl gibi mevcut bir ülkeye gönderiliyor. Yaşanmış olayları görmek ve izlemek için o mevcut ülkeden bir perde açılması kâfidir. Fakat biz beşer olarak bu günkü ilim ve fen gücümüzle bu perdeyi açamıyoruz. Ama Cenâb-ı Hak dilerse bazı kullarına o perdeyi açabilir ve meselâ onun hidâyeti için hayatî ehemmiyeti bulunan bir tevhid çağrısını işittirebilir. Gönlünü tevhide açabilir. Dilerse ihlâslı bir müezzinin okuduğu ezanla bir gayr-i Müslime hidâyet nasip edebilir. Türkçe mealini yazabilecek olan varmı :D Ben olsam,çoluğu çocuğu toplar taşınırdım aya :) -Abi nereye -Aya daşınıyoz osman -Niye abi? (hönk?) -Kiralar daha ucuzmuş,kraterlerde maden ocakları kurulacakmış,anlayacağın gidiyoz gayri gurbete :-)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 kaynağı yazmayı unutmuşum... YeniAsya Gazetesi :-D[signature][hline]click here online now though under contruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 "rüzgar olmadıgı için bayrak dalgalanamaz" tezi mantıklı ama ip baglamıs olabilirler belki :) ayrıca 60lı yıllarda abd başkanının "1970'e kadar aya cıkacaz" gibisinden bir sözü oldugunu duymustum 1969 da cıkılmasıda holywood kolpası olma ihtimalini arttırıyor[signature][hline] Ever felt away with me Just once that all I need Entwined in finding you one day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: -Mix-, 18 Ekim 2004 21:24 tarihinde demiş ki: "rüzgar olmadıgı için bayrak dalgalanamaz" tezi mantıklı ama ip baglamıs olabilirler belki :) ayrıca 60lı yıllarda abd başkanının "1970'e kadar aya cıkacaz" gibisinden bir sözü oldugunu duymustum 1969 da cıkılmasıda holywood kolpası olma ihtimalini arttırıyor söz konusu bayrak alüminyum folyodan yapılmış.Yani bez değil ve dalgalanmıyo kazık gibi duruyo...[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 ne ihtimali çıkılmadı hala tartışıyorsunuz ihtimal felan[signature][hline]if you believe something, something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Yaw arkadaşlar geyik bir yana,şu ana kadar kaç kere aya ayak basıldığını bir zahmet google.com dan öğreniniz. Ha tartışma şu olabilir. Aya ilk Amerikanlar mı ayak bastı? Ama o zaman o aya giden sonraki rus yada japon yada herneyimse niye demedi "Aaaa Hani Amerikan bayrağı yok" belkide uzaylılar çalmıştır(benim kendi tezim,uzaylılar aliminyum folyo kullanıyor tuvalet kağıdı yerine :-D )[signature][hline]click here online now though under contruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: lord_elvyn, 18 Ekim 2004 20:16 tarihinde demiş ki: sence aya çıkılsa o videodaki amerika bayrağı sallanabilir mi? sırf rusyaya karşı avantaj elde etmek için uydurulmuş bi holywood kolpasıdır o. vay be sen cozmussun olayi, bunca insan bosa kafa yormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 kanıt,delil,resim istiyorum.Zorlayalım hafızaları ayla ilgili malum Neil ARMSTRONG ve USA bayrağı resminden başka resim var mı??? (belki de vardır lan) Allahını seven göstersin bi resim!!![signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: söz konusu bayrak alüminyum folyodan yapılmış.Yani bez değil ve dalgalanmıyo kazık gibi duruyo... olabilir ama resimde sanki rüzgarda dalgalanan bir bayrak şeklindeydi diye hatırlıyorum.[signature][hline] Ever felt away with me Just once that all I need Entwined in finding you one day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 zannetmiyorum.[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 doğrudur.zaten folyo olmasının sebebi dalgalanır gibi görünmesini sağlamak.bez olsa büzüşür kalır hava yok ya...ABD bayrağı olduğu anlaşılmaz....[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Evet arkadaşlar sizin için biraz once zaman makineme atladım ve geleceğe gittim. Size 2700 yılından bir haber getirdim. Aynen yazıyorum... (sürmanşet) Sonunda Uzaydayız !!! Evet, 6. ci uzaya türk astronot gönderme projesi sonunda bitirildi. Artık bizde uzaya çıktık. Şöyle bir geriye gidelim, diğer 5 denemenin neden başarısız olduğuna bakalım.. İlk denemede, uzay istasyonunda görevli temizlikçi Hüseyin Beşparmağın, vileda sopasını kontrol odasında unutması ve astronotların onla oynaması sonucunda, viledanın çarptığı acil patlatma düğmesi harekete geçince, 2 türk astronot daha kalkış pistinde, makineyle birlikte tarih olmuştu.. İkinci denemede, enerji bakanı Ahmet Başıbozuk'un ekibiyle birlikte yaptığı 700 tonluk roket demiri vurgunu sonucunda, aslında 20 yıldır üstünde uğraşılıyo sandığımız bu projenin, aslında hiç başlamamış olduğunu gördük.. Üçüncü denememizde, kemer sıkma politikası yüzünden, az yakıtla yola çıkan roketin, havada yakıtı bitmesi sonucunda yere düşüp parçalanmıştı Dördüncü denememizde, Amerika roket malzemelerini verirken, onu nasıl kullanacağımızıda belirlemişti. Sadece anaokul yapımında kullanabileceğimizi söyleyen belgeler yüzünden hiç bir zaman roket yapamadık. Tabii aldığımız 19 milyar dolarlık malzemenin aslında anaokul yapımındada işe yaramadığını görünce aynen iade satmıştık. Tabii 2 milyar dolara... Beşinci denememizde, roket tam yola çıkacakken, devlet-mafya-roket üçgeniyle ters açı oluşturdu. Roketin yakıt kapağı açıldığında içinden Çakıcı çıktı. Uzaylılardan iadesini istedik. ... Evet 6. denememizde sonunda uzaya yolladık .. Uzaydan konuşan sonuna kadar Türk astronot "Seven Eleven Abeylegesse" şok şok teseküleğ, dedi..[signature][hline]Yaşanmış hikayedir.. - Anne PmaAbsoluteUri değeri konfigurasyon dosyasının içinde verilmelidir.. - Neee?? - Zıııııttt Erenköy.. [Bu mesaj nedanko tarafından 18 Ekim 2004 21:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Benim haıtrladığım kadarıylada dalgalanıyordu.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: Korax, 18 Ekim 2004 21:40 tarihinde demiş ki: Benim haıtrladığım kadarıylada dalgalanıyordu. Abicim anlamak istemiyomusunuz; Zaten istenilen o.Yani klasik bir bayrak edasıyla dalgalanma görüntüsü yaratmak.Ama doğal olarak dalgalanmayacağından(tabi eğer orası gerçekten ay ise) buna en yakın görüntüyü folyoyla vermişler. ;)[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Bayrağın bez olmadığı ortada diyorum...[signature][hline]click here online now though under contruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslanamca Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 herşey olmuş olabilir adamlar sırf ıraka saldırmak için kendi ikiz kulelerine kendileri saldırı düzenlediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 hakaret ettirecek laf nedir yahu? gelip, cikmadilar tartismayin hadi daalin tarzinda bi msj atiyosun sonra hala savunmaya calisiyosun kendini, komik acikcasi. zaten amerikada salak ya hic dikkat etmiyecek oyle bi detaya, sscbde daha salak anlamayacak oh mis valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 ayıptır şöyle resimler koymayın ne o astronotun yaptıgı hareket öyle yahu?[signature][hline] Ever felt away with me Just once that all I need Entwined in finding you one day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 manası şu; NASSI GEÇİRDİK SSCB'ye!!! :-D[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 bi yerde okumuştum o yıllarda bu keşfi sağlamak için gerekli olacak bilgisayar teknolojisi mekike sığacak kadar kucuk değilmiş o yuzden bir kandırmaca diyolar. ne kadar dogru bılınmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: amendment, 18 Ekim 2004 21:50 tarihinde demiş ki: hakaret ettirecek laf nedir yahu? gelip, cikmadilar tartismayin hadi daalin tarzinda bi msj atiyosun sonra hala savunmaya calisiyosun kendini, komik acikcasi. zaten amerikada salak ya hic dikkat etmiyecek oyle bi detaya, sscbde daha salak anlamayacak oh mis valla. sscbnin itiraz etmek gibi bir luksu yok ki. yani eger 69 yılında gercekten cıktıklarına inanıyorsan uzaya sana sadece guluyorum.[signature][hline]if you believe something, something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 olabilir valla neden olmasin?[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 o bayrağın öle dümdüz olmamasının nedeni yerçekimidir,tartışmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 alüminyum folyo "dilinde tüy bitmiştir" [Bu mesaj paspatur tarafından 18 Ekim 2004 22:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar