dhoward Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Kesinlikle oynama. Ben de morkvarg destesi oynuyorum, karşıda weather olması nimet gibi birşey. Bu destelerde Brokvar'ı halletmen lazım, asıl puan yapan o. Morkvargla uğraşınca kaybediyorsun. Zaten senin attığın destedeki adam silver resurrecti bulamazsa oyunu kaybediyor, bütün deckini ona bağlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 brokvar'ı halledemiyosun ki. Öldür öldür yine cıkıyor hele buff'lan dı mı tamam artık bir de o kadar direk öldüren kartı nereden bulucam. 3'lü hatta 2'li combo yaptın mı weather'la hallolmuyor dedigin dogru. Çözüm vikovaro mage bu arada dayanamiyorum premium roach yapıcam asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Varımı yogumu nilfgard'a koydum suan bir deck yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Karsi tarafin devamli Wheather ahmasindan gina geldi ya, destede 3 tane onleyici kartim var ama çogu zaman basa cikmamiyorum. Siz ne yapiyor sunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 RNR veya nithrandil harici clear çekmiyorum ben. boost ile başak cıkmaya calısıyorum. clear+peter gibi kartları 3. rounda saklıyorum . ama 2 tane Standard bearer ekledim deckle baya faydası oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 peter demişim vanhemer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Masticore said: Varımı yogumu nilfgard'a koydum suan bir deck yapıcam Nilfgar Morkvarg destesine karşı çok iyi. Emissaryleri habire gemi, okçu aralarına sıkıştırabiliyorsun. Yazmışsın zaten, turn avantajı sendeyse resurrect de basarsın karşıdan, çok can yakıyor. Catapult zayıf ama haberin olsun. noddle said: Karsi tarafin devamli Wheather ahmasindan gina geldi ya, destede 3 tane onleyici kartim var ama çogu zaman basa cikmamiyorum. Siz ne yapiyor sunuz? Temizlemeye değil de avantaj sağlamaya çalış. Çünkü adam atar atmaz turn başında zaten yiyorsun damageı. Armorun, hpnin azalmasından avantaj sağlayan üniteler var onları kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Daesu said: Masticore said: Ben mesela ragn nar roog craft ettim dün (kart cok kuvvetli). Şimdi kart nerf'lenirse vericekler mi acaba refund hakkı. nope yok öle bişey :D op biseyler craft edicekseniz nerf yeme olasılıgını unutmayın. saskia leader kartı kullanınca otomatik deckten geliyor boarda düşüyor. Nerflenen kartlara full refund var bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 oyun başında drought rnr atanlara tavım ya. boş boarda atıyolar. gidiyosun standart bronzela siliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 @kami okey madem, bi letho ve bork craftladım şimdilik sadece. hala tam bir kontrol deck yapamadım ama, bronzlar yetersiz kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Bugun Morkvarg'ın değişik bir çeşitiyle karşılaştım. Morkvarg'a zincir taktım. Brokvar'ları indirmeye calistim bufflatmadım hayvan gibi en azından , weather attım gemilerin sıcramasını engelledim sonra adam geldi bi mardrome bi zooort https://vignette1.wikia.nocookie.net/gwent/images/9/9a/Warcry.png 48 hp Rank 9'da kitlendim yanlış karta yatırım yapmışım ya asdaf valla cok sıkıstım su anda. Rank alamiyorum, istediğim deck'ide yapamiyorum. Rnr dururken gidip salak gibi kuşçu zoltan alırsan olacagi bu olur ama neyin ne oldugunu bilmeden pick yaptık oyun cıkar cıkmaz :( Oyun steam'e gelse para verip pack alıcam da değer mi şimdi vermek bilemedim yoksa bekliyim mi acele etmiyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 4 gün casual farm yap, 2leg craftlıycak kadar scrap fln cıkarırsın, kegleride saymıyorum. keg alıcaksanda al gogdan (steamde para var galiba :d ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Hem o var hem de tl ile almak avantajli ama uzun bir sure gelmiyecek gibi duruyor. Su rank 9'u bi gecsem açılıcam da tıkandım resmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Masticore said: Oyun steam'e gelse para verip pack alıcam da değer mi şimdi vermek bilemedim yoksa bekliyim mi acele etmiyip. Bana da oldu aynı şey insan tıkanmış hissediyor fakat acele etmemek lazım. Zaten lvl, rank atlayınca alacaksın kartları, fiyatlar hiç karşılığı değil ben hiç girme derim o topa. Benim rank bi anda 14 oldu. Kaptırdım biraz fazla oynadım, ara veririm birkaç gün. Rnr kötü kart bu arada 800ü bağlama bence, ben inanılmaz kötü goldlar yaptım dizimi dövüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 rnr kötü degil bence. En azından 9 vurabiliyorsan atıcaksın kartı bakmıyacaksın clear var mı yok mu ama asıl sıkıntı deck'in de tek weather varsa bir halta yaramıyor döşersen deck'i weather'lar la güzel. Deck'in neydi paylasirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 https://imgur.com/a/AxXZk Böyle birşey. Ama Nilfgard şu an amansız güçlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 spell decklere nerf yolda asd. cb decklerini özledim ama acıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Şu ana kadar 5x 15li keg pack aldım toplamda, her packta mutlaka leg verdi. Ya parayla alınan kegler daha şanslı ya da bana öyle denk geldi emin değilim. Bir de oyunda top deckler dışında bişi oynarsan kazanamıyorsun, ne biçim iş anlamadım. Casual giriyorum yine herkes 2k+ mmr, rank deckleri kullanıyorlar. Spell'tael, Spell'gaard, Calveit NG, Morkvarg SK dışında bişi oynayamaz oldum. Ne zaman Reveal, Dorf, QG, Mulligan filan denesem sinir olup oyundan çıkıyorum. NR zaten oynanamaz halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Suan oyunun dengesinden ben de memnun degilim ama cok buyuk degisikliklerle geldiler bir anda dengeyi oturtmalari mumkun degil. Bir de Eski Leader'lerin board'a inmedigi zaman daha iyiydi oyun su anda cok ezbere oynaniyor. Bazi leader'ler max 2. Turn inmen gerekiyor ki desten temizlensin bu da oyunu cok moloton yapiyor. 1-2 degil cogu leader oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 yarın update review var twitchte , craftlamayın hiçbisi : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Liderlerin strengthi olmasından ziyade orders olayı sıkıntı. Sc hadi bir gold bir silver slotu yiyor da ng golemleri 1'e inse bile bedava thinning. Yoksa yapısı gereği Bran falan da eskiden erken oynanıyordu. Spell deckleri kanser kazansan da kaybetsen de oynaması baya sıkıcı. Onlara ve leader swinglere el atsalar düzelir biraz meta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 order zaten sıkıntı ya yoksa str'lerinden ne olucak... İşte brann erken oynanırdı ama o ona özgüydü,keyif katıyordu. Şimdi 5-6 leader var böyle erken oynayıp kart cekmeden deck'inden kartları boşaltmak zorundasın... yoksa çöp kart cekme riskin var fln. Lifecoach mill destesi yapmış hatta :D olsa kartlarım yapardım valla. Tam bu meta'ya küfürlük bir deck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Abi her mesaj da nerf geciyor. Nedir bu nerf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 reddite biri atmış nerfleri. çin ptrdan çeviri yapmışlar. atıyom aşağıya. Tibor: from 10 strength to 8; Ithlinne: 4 strength, make One copy bronze special and play it (once) Golem: 2 strength Novice: 1 strength now Water Hag, Gremist, Vanhemar, Dethmold: 4 strength from 3 Nekker: back to 3; Woodland spirit: 5 to 7 Kayran: 10 to 8 Peter: 6 to 4 NR: A lot of buffs :-) Dol Protector: 4 to 2 Donar an Hindar: 5 to 6 + veteran Savage Bear: 4 to 5, reported won't shut down medic's deploy effect, not tested myself yet Weather changes (they were not changed in card description so I just went to test and confirm it works as iyingdi writes): Drought : Now only deals 2 damage instead of 3 Ragh Nar Roog : Now only deals 2 damage instead of 3 Frost : Now only damages the highest and lowest unit(s) iyi ki rnr ve drought craftlamamışım ama Ithlinne ağır yalan oldu. bi de yama gelicek bu akşam twitchde q a var. illa ki nerf olacak kartlar vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Ithlinne ve ragn craft ettigim kartlardı iyi oldu :) full refund var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar