Masticore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Bu super oldu http://www.gwentdb.com/guides/179-guide-to-the-mahakam-ale-festival Hemen degisen kartları refundlayalım http://www.gwentdb.com/news/178-gwent-agile-update-now-live-full-patch-notes-here şu oyuna bir de hearthstone arena gibi bir şey yapsalar tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 haa iyiymiş. ore niye gelmiş anlamadım ama neyse madem onun da vardır bi sebebi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 ulan daha 3 gün önce şunu yaptıydım, updatede ölenlerin %90'ı bu deckten asd http://www.gwentdb.com/decks/31991-1-grandmaster-arkanishus-henselt-control neyse r20'ye çıkmıştım zaten 1 günde, milledim hepsini şimdi 17k scrap oldu asdf. istediğim her şeyi yapabilirim mahakam expert dahil tümü 30dkda falan bitti bu arada, sadece expert bard challenge sudoku gibi kafamı kesiyodum 5. 6.da falan yapabildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 3.8K kalmıştı geçen refund'ı kacırmıstım bakalım kaç scrab'e cıkıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 kolaymış expert bard challenge ya. yalnız şöyle bi saçmalık var yapmayanlar açmasın melee row'da iki tarafta da birer tane olunca hiç almıyo galiba. onun yüzünden benim taraftakileri hiç almıyor sandım başta. ki karşıdaki herifin açıklamasını okuyunca nşa'da alacağını anlıyorsun zaten. kendi row'u falan demiyor çünkü. neyse. saçmalıklı biraz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 expert trololo'yu bir türlü geçemedim cildirtcak. Yani 1 puanla kaybediyorum mesela. Sarhoş row'a gelse kazanıcam nerde mob'um yoksa oraya gidiyor ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 lolololo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 r20 oldum snaıyodum meğerse tam sınırda kalmışım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 foglet çin editionasdfdghjk, casper the friendly ghosttan daha sevimli ak https://i.imgur.com/HX2DDDG.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 R3 lelllllll https://youtu.be/VvKtI8k3fME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 mükemmel ya hahah 2 gündür arada bakıyorum bunun yayınına, en popüler gwent streamerı sanırım. baya zevkli izlemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Daesu said: R3 lelllllll https://youtu.be/VvKtI8k3fME ahahahah discard taktiği çok iyiymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Masticore said: expert trololo'yu bir türlü geçemedim cildirtcak. Yani 1 puanla kaybediyorum mesela. Sarhoş row'a gelse kazanıcam nerde mob'um yoksa oraya gidiyor ak Ben de geçemedim, hep youtube dan izleyip izleyip geçtim sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Milli irade ile gectim ben :) sonra baktim Cok basit yontemi varmis ama keyifliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 meta acayip bayık geliyor şuan. Ya monster harpy oynuyacaksın ya da skel. restore deck'i. Fena bunalttı bu sefer niye balance'i cabuk yapmıyorlar anlamiyorum. Bende de bir huy var popi olmuş decklerle oynuyamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Sikelige silkeler aksam bi r20 olaim artij 4220 de biraktiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Kendim deck yaptım mi daha cok seviyorum veya mantıgını begendimi bir deck'i kendimce değiştirip güçlendirerek. Kısacası nasıl bir aktivizm yaparım bulamadım ya:S 20 gündür 2k'da kaldım oynamiyorum da pek içimden gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Komple mekanikte degisiklik lazım oyunda, oynamıyorum ama her patch 2-3 decke sıkışıyor herseferinde. Coinflip var misal neyle nası düzelticen herşeyi etkiliyo baştansona, dagon carryoverlara drypass atıyodu millet r1 de hasarı minimuma indirmek için. Daha çok kart bide deck token gibi bişi lazım passive vericek sana falan fıngız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 ay deli olacam 4249'dan döndü bu sefer faaaaaaak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 bu oyunun mulligan sisteminde bi sıkıntı mı var la neyi mulliganlasam daha sonra ilk çektiğim kart o oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Bir önceki patchte bariz öyleydi, son patch'te düzelttik dediler ama düzelmedi sanırım. Ben bıraktım zaten oyunu, bu oyun 2 aylık patch aralıklarını kaldırmaz, inanılmaz sıkıcı oluyor. Yeni oyun modu getirmek yerine gittiler pro ladder vs. gereksiz işlerle uğraştılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 ben daha yeni sayılırım ya başlayalı 1 ay falan anca oldu baya eğlendiriyodu ama şu mulligan işi baya canımı sıktı. hiç internetten arayıp okumuyorum da dedim herhalde ben işkilleniyorum ama demek gerçekten varmış sıkıntı lol. kendi kendime deck yapıp eğlenme safhasındayım daha. northern realms oynuyorum ves, shaani falan var 50 kere mulligan yapıyorum ama istediğim kartı çekemiyorum hiç deli oldum sdf. yazımlısal olarak düşünüyorum da bunun en kolay şeylerden biri olması gerekmiyor mu ya hiçbir duruma bağlı değil çünkü nasıl düzeltmeyi becerememişler enteresanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Matematiksel olarak mulligan ettiğin kartın destendeki en üst 3 karta gitmesinin olasılığı baya yüksek. Dolayısıyla sık sık mulligan ettiğin kartı çekiyorsun. Özellikle ilk mulliganladığın kartı kuvvetle muhtemelen sonraki roundda tekrar çekiyorsun yine, o yüzden Roach filan mulliganlayacaksanız 3. mulligan'da yapmak lazım, ilk mulliganlar kartları blacklist etmek olmalı. Aynı şekilde bir sonraki roundda çekmek istediğiniz kartı ilk mulliganlayabilirsiniz. Durumu güzelce açıklayan bir imgur resmi vardı elimde ama giremiyorum amk sitesine DNS ile bile, ne güzel ülke ya. İlla VPN istiyor. Dediğim gibi son patch'te düzelttiklerini iddia ettiler ama algoritmayı açıklamadıkları ve insanlar hala şikayetçi olduğu için pek inandırıcı gelmedi bana. Zaten bir coinflip bir de bu mulligan sıkıntılı Gwent'te. İlk başlayan açık ara dezavantajlı, turnuvalarda bile dünya winrate farkı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Cronelar hariç mulligan ve blacklist gayet iyiydi şu faction passiveleri kaldırdıkları patchde bozuldu. Blacklist o kadar iyiydiki destede tek listlenmiş kart varken franceska ile mulligan eidnce oyun crash ediyodu asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 8 MMR TO RANK 20 amk yine son maç ele alcaz sinir oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar