Faust_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Arkadaslar acilen '' SosyaL bilgiler'' dersinden ''Türkiyede Ulaşım'' adlı konudan bir donem odevi cıkarmam gerekıyor yardımcı olurmusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 www.odevsitesi.com öneririm :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: Faust_, 05 Şubat 2005 21:24 tarihinde demiş ki: Arkadaslar acilen '' SosyaL bilgiler'' dersinden ''Türkiyede Ulaşım'' adlı konudan bir donem odevi cıkarmam gerekıyor yardımcı olurmusunuz kağıda aynen şunu yaz, "Hojam olmayan bişeyin ödevi olurmu allah aşkına :lol: "[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] DoGMeaT, 05 Şubat 2005 14:01 tarihinde GARBAGE 'da demiş ki: bende post kasmak için bu topiğe takılan sizlerden biriym oooh gelsin madalyalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bre ne geyik bir konuymuş ben çok güzel hazırlardım millet gülmekten de çatlardı hani hoca da kafaysa deli not alırdım ama öyle hoca kalmamıştır artık[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 buradan arat manyak şeyler bulursun[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 şu dönem ödevleri herksein başında...[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 kişisel bi sorun bu evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Eğitim bölümüne açsan daha iyi olur bide senden ricam caps lock kapalı durursa görsellik açısından daha mesut olacağım.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Ne dönem ödevi ya eskiden dönem ödevimi warmı$ :)[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | [b]Anti-b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ben eskiden google'da arardım 1 saatte biterdi ödev.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. neden bu düzen böyle,neden herkes sahte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ömrümüz bu derslerle geçiyor ya peh.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 googleden aratmı$tım sonra pc ye format atmı$ abim gitti ödev sonrada aramaya üşeniyom işte yaparım sonra amaan :P[signature][hline][ Orada yazan yazıyı yazabilecekmisin bakalım? ] Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | [b]Anti-b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Süper bir konu Gir bütün ulaşım sitelerine, şu kadar karayolu, demiryolumuz var diye istatiskî bilgiyi sunarsın Demiryoluna gereken önemin verilmemesini işlersin Karayollarında otobüs şirketi mafyalaşması, trenlerin hızının otobüs şirketlerince sınırlanması. Karayolunda olan onlarca kazaya rağmen paso "duble yol" yapılması ve demiryolunun askıya alınması... Bazılarının çıkarları uğruna vatandaşa çile çektirilmesi... Otobüs ruhsatlarının 1 trilyonu, taksi plakalarının 200 milyarı bulması. Var da var kardeş, destan çıkarırsın bundan... Öyle böyle değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar