Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 warrior kalas ise paladin kadar oyunda kalas class varmı? söle progamerım benim ahaha her class iyidir sallamayın apandist den filan[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Arkadaşlar lvl20de ironforgenin kapısındaki paladinden alınan bir quest var. 4 tane eşya istiyor eğer yaparsanız çok sağlam 1 twohand mace kazanıyorsunuz. Fakat eşyaların nerde olduğunu thobottan bulamadım. Çok zor bir quest gibi duruyor bu questi yapabilien var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: CriZz, 14 Aralık 2004 11:29 tarihinde demiş ki: :) warrior paladini nasi yer yaw, hemde 1 lvl dusuk. Bende aynene katılıyorum hatta bugun bir 27 pala kardeşimiz çıktı karşımıza 25 shami ve 23 rouge adam oynatti bizi altık almaya da bi invul yaptı ustune heal çekti valla ole sıkıldımki az daha gel sen beni kes dicektim adama. şaka biyana ciddi orda bi yanlışlık var o warrior biraz aşmış kendini :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 paladinin kendi sevyelerinde (-+3 level) bir wariror a yeniliyor olması tamamen paladini oynatan adamın hatasıdır. Normal bir oyuncunun yenilmesi çok zor teke tek te. Hadi belki bütün büyüler cooldown felan desek öle. Yok yani cidden çok güçlü bir karakter paladin.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © caydanlik kulpsuz olur mu? marine medicsiz olur mu? arbiterla dondursanda, firebatler yakar beni... oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 paladin'den önce sırada shaman var.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Nedense bütün wow fikirlerim genel paticik düşüncesine ters ve ilginç geldi bana :) Paladine güçlü deniyor şahsen oyunun en güçsüz classı. Arkadaşlar arasında "kalas" diyoruz çünkü damage verememek gibi bir özellikleri var , warrior dışında her class 1vs1 yeniyor. Evet paladinin shieldları var ve bunlar sayesinde birçok kere kendini heallayabiliyor ama bu shieldlardan biri dışında hepsi magic yani purge veya dispel edilebilirdir. Kaldıki manaları az olduğu için manaları çabuk bitiyor ve manasız bir paladin=ölü paladin. Immune olan shield açtığında paladin kendine bandaj veya heal atarsanız şartları eşitlemiş oluyorsunuz. Paladin classının ne olduğunu bilen biri çook rahat ezer paladini :) Ayrıca hediye olarakta kaçamamak gibi bir özellikleri var yenildiklerini anlayınca :) Siz siz olun sadece allianceta var diye paladin oynamayın =) İsteyen hede hodo desin benim görüşüm budur paladinler hakkında... Bence paladin nerflenmemeli tam tersi damage verme özelliği arttırılmalı [signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] [b]Wow:Member of Blood Pact - International European Guild Hellnar - Orc Shaman lvl 45 Retired Hellnar - Undead Shadow Priest - Retail [Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 05 Şubat 2005 02:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayden Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 var mı acaba aranızda pvp serverda(6) level 17 paladin. warrior umla karşılaştırmayı isterdim çok merak ediyorum nasıl bişey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Hayden o level civarı pvpler açıkçası pek bir fikir vermez sana çünkü çoğu asıl skill lvl 40+ ta açılıyor.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] [b]Wow:Member of Blood Pact - International European Guild Hellnar - Orc Shaman lvl 45 Retired Hellnar - Undead Shadow Priest - Retail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 yok abi , paladin adam eziyor. lakeshire'de görüyoruz her gün. çat çut giriyor , mis gibi alıyor adam aşağı.[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayden Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 evet haklısın bi düşünüyorumda level 14 ken yaptığım sınıf karşılaştırmalarıyla şimdikiler arasında bile bayağı fark var. dengeler değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: Head, 05 Şubat 2005 02:44 tarihinde demiş ki: yok abi , paladin adam eziyor. lakeshire'de görüyoruz her gün. çat çut giriyor , mis gibi alıyor adam aşağı. Yok öyle bişey :) Alabilmesi için 3 şık var: 1- Karşısındaki lvl düşüktür 2-Üzerinde mob olan bir adama saldırmıştır paladin 3- Aynı level veya yukarısında ise karşısındaki paladinle savaşmayı bilmiyordur.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] [b]Wow:Member of Blood Pact - International European Guild Hellnar - Orc Shaman lvl 45 -EU Beta Retired Hellnar - Undead Shadow Priest - Retail [Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 05 Şubat 2005 02:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 yok be abi. adam denize döktü 2 hordeyi ayrı ayrı. biri lvl 43 rogue biri lvl 40 shaman idi. bu adam lvl 42 miydi neydi , sildi ikisini de sürekli heallanıyor felan , ölmek bilmedi adam[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 İlginç bana niye aşmış damage dealer olan ve dispel edilmeyen shieldları olan bir paladin rastlamazki :) Şaka bir yana 2vs1 paladini alamamaları çoook büyük ayıp :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] [b]Wow:Member of Blood Pact - International European Guild Hellnar - Orc Shaman lvl 45 -EU Beta Retired Hellnar - Undead Shadow Priest - Retail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 biri de ateş ediyodu üstelik gun ile. rogue sanırım. 2 atışta aldı , yalanım yok eheh. 450 hp mi ne vardı bende.[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bu arada paladin dmg vuramiyo diyenler pek aglamasin esasinda vuruyorlar. Yeni gelen patch de duzeltilecek yada duzeltildi normalda dmg i dusurmesi gereken bi buyu dmg arttiriyor yaninda bide spd de artiyodu sanirim diger ozelligi hatirlamadim. Tabi bu bug duzeltilince zirlamaya basladi paladinler. yok ben paladin i birakirim yok sunu yaparim falan ama diger paladinler cevabini verdi bu tarz aglayanlarin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 adam gibi paladine siz arkadshlariniz arasinda ne dersiniz bilmiyorum da adam gibi paladin bizim orda adami maymun eder.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 peki...[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] [b]Wow:Member of Blood Pact - International European Guild Hellnar - Orc Shaman lvl 45 -EU Beta Retired Hellnar - Undead Shadow Priest - Retail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 dalamar bir konuda haklı bence. paladin düşünüldüğü kadar güçlü değil. ne dmg verebiliyor, ne adam yakalayabiliyor. teketekde pek bir olayları yok... ama paladin grup içinde ölümcüldür. diyelim 2v2 bir savaş yapıyorsunuz 1 mage ve 1 paladin var karşıda. hangisine saldıracaksınız? bilindiği gibi paladin öldürmek dakikalar alabilir. mage ise abartı dmg potansiyeli ile her saniye sizi bin pişman eder. eğer mage'e saldırırsanız paladin onu gayet iyi heal eder, tam ölecekken bir de üstüne shield açar, bu sırada da gayet iyi dmg vermeyi ihmal etmez. sonuçta paladin öldürmesi çoook zor ve gayet iyi heal ve destek büyüleri olan bir class. grup içinde paladin varsa saldırmadan 2 kere düşünün. priest falan olsa gidersiniz öldürürsünüz heal kaynağı kesilir, bir de paladini öldürün bakayım. said: Rottweiler, 17 Aralık 2004 16:58 tarihinde demiş ki: Paladın 3 canlı... Warrıor ıse tek :) senı cıg cıg yemesı levelınızın dusuklugunden kaynaklanıyor. lvl 60 bır paladınle bır warrıorun kapısması , warrıor acısından bır facıa olur... kendını heal edemeyen sadece dmg vuran bır KALAS la kendını heal eden bır paladın + paladın eger defansıf bır talent verdıyse heale bıle gerek kalmaz... Iyısımı sen gene paladın ac warrıor cok kotu... lvl 40 warrior oynuyorum ve şu ana kadar teketekte kendi levelimda paladinlerle gayet iyi pvp yapıyoruz, genelde öldürüyorum, öldüremeyeceksem de kaçıyorum, öldüğüm hiç olmadı. paladinin 3x shield'i olabilir, sizde de first aid var. shield açtığınını gördüğünüz anda basın first aid'i, paladinin heal'i ile aynı oranda heal oluyorsunuz aşağı yukarı. tek sorun divine shield sırasında üstündeki debuff'ları dispel etmesi, 5x sunder armor falan ne varsa çöpe gidiyor. sonuçta warrior vs paladin çok rahat öldürüyorum demiyorum, ama bahsedildiği kadar zor değil. hele paladin ezer falan deyip de arkadaşları yanlış etkilemeyin. [Bu mesaj Mirage tarafından 05 Şubat 2005 09:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 yav yok be arkadaşlar; 44 paladinim var kanser ediyor beni.... oynamıyorum zaten eziği.... chant ac saldir saldirirken izle tüm espirisi bu olan bir char. sıkısınca shield ac heallen savasmaya devam et, pardon izlemeye :) ... yaratıcılıgı olmayan son derece pasif bir char. rogue'u yada dw warioru cok daha agresif buldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Arkadaşlar lvl20de ironforgenin kapısındaki paladinden alınan bir quest var. 4 tane eşya istiyor eğer yaparsanız çok sağlam 1 twohand mace kazanıyorsunuz. Fakat eşyaların nerde olduğunu thobottan bulamadım. Çok zor bir quest gibi duruyor bu questi yapabilien var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 İngilizce a z galiba ? sana verilen notu oku inventoryinde duruyor açıkca yazıyor deadmines , blackfathom deep, kurtadamlı mekan adını hatırlamıyorum ve dun morogh .[signature][hline]I kill Undead FOR THE LIGHT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
protexor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Benim lvl 37 paladinim var Beta 7 serverinda (europe). Tecrubelerime dayanarak konusuyorum. Benle ayni lvl olan warrior hic shieldsiz, healsiz yeniyorum. Bu benim dmg'imin warrior'dan daha iyi oldugunu gosterir. Fakat lvl 60'da isler degisiyo, lvl 50'den sonra Paladin'in dmg'inde bir artis olmazken, warrior ektigini biciyo. Hpler buyudugu icin healler doldurmuyo caninizi artik. Lvl 60 bir warrior lvl 60 paladini rahatlikla keser. Paladini oynamakta complex olabilir. Shieldlari ve healingleri zamaninda kullanip ziyan etmeme cok onemlidir. Mananiz siz anlayana kadar biter gider... Hele o priestler yok mu... Mananin burn yaptiginda paladin sudan cikmis baliga doner. Paladinle oynamak belli lvl'den sonra bayiyo malesef, en son talentler cok cazip gelmiyor goze, daha oncede bahsettigim gibi lvl 45-50'den sonra dmginizde pek fazla artik olmuyor. Bu yuzden Normal kendi lvlinizdeki dusmanlari bile gebertmekte zorlanabilirsiniz. lvl 20-40 arasi cok uber, ondan sonrasi da normale donuyo pally. Sizi Fear yapan priesti divine shieldla feari bozabilirsiniz. Simdi sen lvl 37'de bu kadar seyi nerden biliyosun diye sorcak olan arkadaslara simdiden yanit veriyim; official paladin forumlari, ve oyun ici high lvl paladin sohbetleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar