mascio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Arkadaşlar selamlar, TTNet sanırım upload hızını hipernet 35mbit ve üzeri paketlerde 4mbit'e çıkarmış. yani benim bu ay öyle olmuş farkında değildim az önce kotam dolduğu için hız testi yapmam gerekince farkettim. Varsa kullananlar bilgisi olan eden falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Diğer operatörlerin fiber paketlerinde bir süredir zaten 4mbit idi(vodafone,turknet gibi) Demekki bir standarta geçildi. Zaten 50mbit dl verip 1mbit upload çok saçma oluyordu. iyi olmuş. Vodafoneda hız şu şekilde şuan http://www.speedtest.net/result/5834716509.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Hipernet 24mbit'e kadar olan tarife var. 1,92 mbit upload şu an. Sadece 35mbit üstü gibi değil. Hepsi artmış galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 evet 24mbit'e kadar olan hızlarda 1mbit'e kadar upload veriyordu eskiden ttnet. şimdi o 2'ye çekilmiş. tabii aslında 0.8mbit'ten 1.8mbit'e çıkarmış durumdalar da neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar