Shean Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 http://www.imdb.com/title/tt5057130/ trailler değil de jenerik müziğini koyucam direk. ayrıca hatunları enfes güzel. dizide tarih sevenler için izlenebilir. ben zevk aldım açıkcası. millet senaryo zart zurt diye tutturmuş ama da vinci's demons dizisinden sonra böyle birşey iyi geldi açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 robb stark'ı oynayan elemanı nezaman görsem aklıma GOT geliyor,bi türlü immersion yakalayamadım onun için diziyi izlerken.bide kayınpederi walder frey çıkınca iyice koptum sdfsf. ama güzel dizi,4 bölüm izledim.kaliteli iş çıkarmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Civilization 6 ile ayni zamanda cikmasi manidar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 çerezlik dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar