Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 wastiee bi baksanda minumum seviyeye indirmeye çalıssan su lagı ?? oynamak mumkun deil cunku bu lag de...[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ulan siz nasil askersiniz. yok kursun yokmuş ,yok adam uzakta snipermış , yok lag warmış bahane değil bunnar. sen servera girdikten sonra ağlamak yok asılcan tetiğe son gucunle. *gozu donmus rebel 3.5 saattir impossible botlarla carpisiyordur*[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 lag bir yana da insan tam hızını almışken "map hede not found" olayı inanılmaz sinir bozucu. lag bile o kadar asab bozmuyor..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: cintonick, 05 Şubat 2005 20:57 tarihinde demiş ki: wastiee bi baksanda minumum seviyeye indirmeye çalıssan su lagı ?? oynamak mumkun deil cunku bu lag de... napiyim abi, sunucuya mi kiziyim? :) bazen asiri ucuyo lagler, bazen duzeliyor, bilmiyorum sebebini, yazilimsal degil ama. yazilimsalsa da soldat'un linux sunucusu 100% stabil degil, kodu da kapali erisemem, bir sey gelmiyor elimden en son cikmis versiyonunu 12 saat icinde kurmaktan baska.[signature][hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 map not found olayinin duzelmis olmasi lazim, bugun windows bi makinaya erisebildim en sonunda, soldat clientinin setup.exe 'sinden mapleri alabildim clientin yaninda gelen.[signature][hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ya şuanda oyuna girilio ama ne mouse ne bişey çıkıo öle kalınıo tdm ye bakiim dedim 1-2 kişi geldi hemen ama ordada kimse olmamasına rağmen lag var ping fırlıo 3sn düzelse 4.saniye fırlıo yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Team DM serverı biraz daha iyi gibi.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 wastiee maalesef devam ediyor "map not found" olayı ve aynı map isimlerini yazıyor halen: krab, lagrange, mrsnowman vs..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Sam o haritaları al birinden düzeliyor, ben soldatı yeniden kurdum düzeldi artık olmuyor.[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar