Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lagden oynanmıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
wastiee bi baksanda minumum seviyeye indirmeye çalıssan su lagı ?? oynamak mumkun deil cunku bu lag de...[signature][hline]
Retired Cla.Jackal on Dv
Uçan Kaz Cintonick on Pati
Mesaj tarihi:
ulan siz nasil askersiniz. yok kursun yokmuş ,yok adam uzakta snipermış , yok lag warmış bahane değil bunnar. sen servera girdikten sonra ağlamak yok asılcan tetiğe son gucunle.

*gozu donmus rebel 3.5 saattir impossible botlarla carpisiyordur*[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
Mesaj tarihi:
lag bir yana da insan tam hızını almışken "map hede not found" olayı inanılmaz sinir bozucu. lag bile o kadar asab bozmuyor..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
said:
cintonick, 05 Şubat 2005 20:57 tarihinde demiş ki:
wastiee bi baksanda minumum seviyeye indirmeye çalıssan su lagı ?? oynamak mumkun deil cunku bu lag de...
napiyim abi, sunucuya mi kiziyim? :) bazen asiri ucuyo lagler, bazen duzeliyor, bilmiyorum sebebini, yazilimsal degil ama. yazilimsalsa da soldat'un linux sunucusu 100% stabil degil, kodu da kapali erisemem, bir sey gelmiyor elimden en son cikmis versiyonunu 12 saat icinde kurmaktan baska.[signature][hline]wastiee
Mesaj tarihi:
map not found olayinin duzelmis olmasi lazim, bugun windows bi makinaya erisebildim en sonunda, soldat clientinin setup.exe 'sinden mapleri alabildim clientin yaninda gelen.[signature][hline]wastiee
Mesaj tarihi:
ya şuanda oyuna girilio ama ne mouse ne bişey çıkıo öle kalınıo tdm ye bakiim dedim 1-2 kişi geldi hemen ama ordada kimse olmamasına rağmen lag var ping fırlıo 3sn düzelse 4.saniye fırlıo yine
Mesaj tarihi:
wastiee maalesef devam ediyor "map not found" olayı ve aynı map isimlerini yazıyor halen: krab, lagrange, mrsnowman vs..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
Sam o haritaları al birinden düzeliyor, ben soldatı yeniden kurdum düzeldi artık olmuyor.[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.."
  • Yeni Oluştur...