Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Başlıktan görüldüğü üzere oynayamıyoruz doğru dürüst.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tjutg Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Artık bir server durumu sabit başlığı olmalı yoksa hergün bu tür sorunlarda başlıklar açılıp, sorun düzelince kapatılacak.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 burdan yetkililere sesleniyoruz lagsız server isteriz[signature][hline]sürü psikolojisine hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Bazen 8 kişi lagsız oynayabiliyoruz bazen 2 kişiyken bile felaket lag oluyor. Lag gerçekten sinir bozucu.[signature][hline]bir kaz dünyaya bedel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tjutg Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Sanırım internette yine genel bir sorun var telekomdan kaynaklanan. Yabancı serverların listesi bile gelmiyor nettede siteleri açarken yavaşlık var.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Yabancı Sitelerde benimde baya sorun oluyor kimi Downloadlarda da sorun var. Ama genelde idare eder yani[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tjutg Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Bu gece soldat oynamak bana haram sanırım, paticik göçük, nebulada kimse yok her zamanki gibi, yabancı server listesi gelmiyordu en sonunda 10 tane geldi bir tane lagsız buldum onda da iyi oynuyorum diye vote kick yapıp duruyorlar :).[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Off yok bu gece soldat :([signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 vaa ilk giridm.. girer girmez map deişti. sonra bi daıldı server.. cıktım girdim. insanlar geldi. oynadık ettik.. 4 kişi olduk.. ıh.. felç :(.. zaten girenlerde yabancı gibi.. :([signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barantunc Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 laaannn oynıyamıoz bi tm bi dm arada gelip gitmekten ölüoz gittiğimiz yer kuruo[signature][hline]SOLDATSEVER TÜRKLER İÇİN AÇTIĞIM SİTEME HEPİNİZİ BEKLERİM www.soldat.pc-tr.net Soldat Funs Forumu [email protected] ;) soldat official site www.soldat.pl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetc Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Bu ne yaff kırk yılda bi girek sitres atalım dedik soldata ping 2500. adamlar hayalet gibi bi orda bi burda !!! Burdan yetkililere sesleniyorum öle yok utm moddu yok baretin vurma olasılığıydı yok kıldı yok tüydü ne la bunnar.... Soldat oynayamıyoruz sen ne kasıonn ????[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barantunc Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 abariiiii ahmet patladı...:D bu bölümümüzde ahmeti patlatanların isimlerini veriyoruz sayın seyirciler.. ahan da chemical(baretin zartıylaa zurtuyyla uğraşan kişilik(abicim ne kasıon öldür geç baretlileri )):D:D:D[signature][hline]SOLDATSEVER TÜRKLER İÇİN AÇTIĞIM SİTEME HEPİNİZİ BEKLERİM www.soldat.pc-tr.net Soldat Funs Forumu [email protected] ;) soldat official site www.soldat.pl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 barret yapiyo lag barret kaldırılsın.[signature][hline]??????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Burdan yetkililere sesleniyorum öle yok utm moddu yok baretin vurma olasılığıydı yok kıldı yok tüydü ne la bunnar.... Soldat oynayamıyoruz sen ne kasıonn ???? chemical sadece forumun soldat bölümünün yetkilisi serverla ilgili yapabilecegi bir şey yok[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tjutg Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Alomatik_2k, 05 Şubat 2005 01:19 tarihinde demiş ki: barret yapiyo lag barret kaldırılsın. Gece gece güldürdün allah da seni güldürsün :D.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetc Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Tabi soldat bölümünün yöneticisi zate onu öle herşeyi abarttığı için lafın gelişi söledim anca forumlara cevap gelio icraat arkadaşım o yok işte sorun burda[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 eger cümlenin son kısmı banaysa benimde server için yapabilecegim bir şey yok wastiee'de yönetim :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 azaldı zaten lag siz çıkıncı, birisi sabote etti galiba server'ı.[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: Alomatik_2k, 05 Şubat 2005 01:19 tarihinde demiş ki: barret yapiyo lag barret kaldırılsın. rofl serverdaki lag için wastiee sorumlu değil bence, biraz daha yükselmek lazım, şöyle türk telekoma doğru:-)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkish-Soldier Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Puhara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 dm deki respawn zamanları ve ağırçekimi hala ayarlamadılar onlarında işleri güçleri vardır tabi ama arada ufak bi zamanda el atsalar çokmutlu olacağız[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 hakkaten çekilmez oldu soldat oynamak max 3 4 dk rahat oynuosuon sora connection problem artık ilgilenilsin lutfen...[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati [Bu mesaj cintonick tarafından 05 Şubat 2005 14:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 valla bugün wastiee'nin oyuna girdiğini gördüm ama server attı onuda :D[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 acildigindan beridir ilk kez windows bi makinaya erisimim oldu, ilk kez giriom ehe :)[signature][hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 çok zevkli bi şey de bi yanda mouse yok diğer yanda lag var olmuyo böyle[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar