Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lagden oynanmıyor

Werewolf

Öne çıkan mesajlar

Başlıktan görüldüğü üzere oynayamıyoruz doğru dürüst.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım.
- Ya, o bizim ODTÜ değil miydi?
- O_o
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım internette yine genel bir sorun var telekomdan kaynaklanan. Yabancı serverların listesi bile gelmiyor nettede siteleri açarken yavaşlık var.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra
Sosyal ağlarda paylaş

Bu gece soldat oynamak bana haram sanırım, paticik göçük, nebulada kimse yok her zamanki gibi, yabancı server listesi gelmiyordu en sonunda 10 tane geldi bir tane lagsız buldum onda da iyi oynuyorum diye vote kick yapıp duruyorlar :).[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ne yaff kırk yılda bi girek sitres atalım dedik soldata ping 2500. adamlar hayalet gibi bi orda bi burda !!!

Burdan yetkililere sesleniyorum öle yok utm moddu yok baretin vurma olasılığıydı yok kıldı yok tüydü ne la bunnar.... Soldat oynayamıyoruz sen ne kasıonn ????[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün!
Sosyal ağlarda paylaş

abariiiii ahmet patladı...:D
bu bölümümüzde ahmeti patlatanların isimlerini veriyoruz sayın seyirciler..
ahan da chemical(baretin zartıylaa zurtuyyla uğraşan kişilik(abicim ne kasıon öldür geç baretlileri )):D:D:D[signature][hline]SOLDATSEVER TÜRKLER İÇİN AÇTIĞIM SİTEME HEPİNİZİ BEKLERİM
www.soldat.pc-tr.net Soldat Funs Forumu
[email protected] ;)
soldat official site www.soldat.pl
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Burdan yetkililere sesleniyorum öle yok utm moddu yok baretin vurma olasılığıydı yok kıldı yok tüydü ne la bunnar.... Soldat oynayamıyoruz sen ne kasıonn ????

chemical sadece forumun soldat bölümünün yetkilisi
serverla ilgili yapabilecegi bir şey yok[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alomatik_2k, 05 Şubat 2005 01:19 tarihinde demiş ki:
barret yapiyo lag

barret kaldırılsın.

Gece gece güldürdün allah da seni güldürsün :D.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra
Sosyal ağlarda paylaş

eger cümlenin son kısmı banaysa benimde server için yapabilecegim bir şey yok

wastiee'de yönetim :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...