arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Dediydim carry diye. Yalniz usta vurus diyorlar kaleciden sekiyor sdfss..
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Abi bizim ceza sahasinda tumsek var tsubasa olursun ustunde kosarken
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 applev0dka said: Gg oynuyor. Ülker stadinda lanet albino alman oynayacak demektir yine :( Hoca ne buluyor şu yetersizde ya. Olcaydan vazgeçmesi uzun surdu ama tam vazgecti umarim sonu ayni olur beck'in de abi biz beck kötü giye almadık mı GG'yi? Cidden anlamıyorum ya :(
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 muhammed'i hic begenmedim. fatih de meh. hamza'yi begendim. eslem net iyi zaten. as oyuncularda kerim disinda iyi oynayan olmadi. ilk yari duran toplari neden kerim'in kullanmasina izin verdi anlamak mumkun degil. cok kotu vurdu. inler, oguzhan vesaire vardi hiyerarside once vurmasi gerekenler. imam osurursa cemaat sicar.
Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 aktiftablet said: applev0dka said: Gg oynuyor. Ülker stadinda lanet albino alman oynayacak demektir yine :( Hoca ne buluyor şu yetersizde ya. Olcaydan vazgeçmesi uzun surdu ama tam vazgecti umarim sonu ayni olur beck'in de abi biz beck kötü giye almadık mı GG'yi? Cidden anlamıyorum ya :( Fenerlilere kapak olsun diye Adami kongre uyeliginden aticaklarmis simdide kcjekncjsjcjsmk :)
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 oğuzhan yoktu abi kadroda. birinci takımdan atınç, gg, inler, necip, olcay, kerim, ömer vardı. zaten neden pek şans bulamadıkları da anlaşıldı sdfsd kerim her zamanki gibi gerçi. toplamda 30dk düzgün oynuyor ama topu alıp içeri daldığı her an tehlike. yedekten rahat girer bence artık hele kanat oyuncusu lazımken bu kadar. eslem bayağı iyi bu arada bence, tek top hızlı pas oyununa gayet uyum sağlıyor. kendini geliştirmeye devam ederse iyi bir 8 numara kazanmış oluruz. gençlerin gerisini ben de pek beğenmedim açıkçası. sedat da fena değildi gerçi. kalede de keşke utku oynasaydı. tolga'nın bu maçta bile hatalı gol yemesi, 18 yaşındaki çocuklara yüzünü ekşitip el kol yapması saçmalıktan başka bir şey değil.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Eslem iyi çocuk, ben bayağı beğeniyorum. Şuan bile kadroda yavaş yavaş fırsat almalı bana kalırsa ligde falan da, gerçi orta saha rotasyonu sağlam takımın nerede yer bulacak ayrı ama böyle dandik maçlarda falan lig tecrübesi alsa iyi olur. Bilic falan çok üstüne düşüyordu zamanında Eslem'in, gerçi geçen yıl o sakatlığı yaşamasa belki şimdi yine rotasyonda olurdu ŞG de bayağı üstüne düşüyordu. Hamza iyi bir de altlardan, mental olarak oyunun içinde kusursuz yer alıyor. Fiziki ve yeteneksel olarak biraz eksiklikleri var. Yetenek çok gelişmez de fiziki olarak gelişirse en az Ömer kadar iş yapar. Gerisi fos bence de altyapının, başka dişe dokunur adam çıkmaz.
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 genç oguzhan niye yoktu? genç takımın en iyisi degil miydi o? sakat falan mı?
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 öyle de sanırım olcay ve kerim 90dk oynadığı için giremedi.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 öyle bahane mi olur abi sadfdsa Oynatılması gerekiyor böyle maçlarda net, hazır olmama gibi bir şeyde olmamalı. Seneye falan kadroya monte edilecek diye planlar yapılıp alındı şöyle maçta giymeyeckse forma ne diye aldınız...
tunch Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Özeti şimdi izledim, Kerim iyi miymiş bana mı öyle geldi? Sanki quearesma ile kanatlarda oynar gibi?
arcane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 yedekten sokmamak için hocanın bahanesi kalmadı en azından onu söyleyebiliriz. oğuzhan yoktu evet, beynim durmus orada. mesela omer'in orta yaparak asisti var. kerim kicktaker sıralamasında ad, bile geçmezken top başına geçiyor. dağa taşa vuruyor. sonra baska pozisyonda tekrarliyor. eh. oyununu cabasini istegini falan tebrik ediyorum da ikinci kez topun basina gectigi anda hoca kenardan bagirmadiysa yanlis yapmis. anlatamamis olabilir tabii. tac atmak icin dip dibeyken SG bir seyler anlatiyordu, kerim orali bile degildi. nasil anlasiyorlar bilmiyorum. anlasamiyorlar sanki.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Kerim'in fişi kesildi ya, devre arası büyük ihtimal gönderilir. Sezon başı kadroya almadığı maçlardan birinde Kerim hocaya çıkıp bayağı atar yapmış deniyor. Atar yoksa bile ŞG bayağı sinirlenmiş hatta haftalarca sonra kadroya bile almamıştı. Şimdi tekrar piyasa yapsın diye yoklukta çağırıyor sanırım. Devre arası ilk bitirilecek transfer kanat olacak zaten, Kerim'i de okuturlarsa ve yerine +1 alırlarsa o zaman harika olur. Yazın Championship'ten 2 milyon euroluk teklif getirmişti menejeri, keşke gönderselerdi...
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Ha keza Cengiz Ünder <> Kerim takası konuşuluyor hatta bayağı kişi Başakşehir ile anlaştı BJK Kerim için falan diyor da umarım takas falandır. Takımda görmeye katlanamadığım ender adamlardan Kerim...
arcane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 dedikodusunu bilmem. ceza kesmediler. basinda da gormedim. satabiliyorsak satalim ama o ana kadar degerlendirmek lazim. piyasasini yapmak icin degil, ihtiyac oldugundan. mevcut duzende tek mucadelemiz lig olsa yine hamle oyuncusu olarak faydalanmak zorundayiz. kanat kerim oynasin oynamasin lazimdi. olcay'in gecen sezonki performansi ve tore'nin kiralanmis olmasi nedeniyle. caner'in sakatligi da o dengeleri etkiledi.
Öne çıkan mesajlar