Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KADINLAR NEDEN EVLENMEK ISTERLER?

ORANGINA

Öne çıkan mesajlar

Benim annemle babam çok severek evlenmiş halada çok severler birbirlerini.Bir kere kavga ettiklerini görmedim :) Kağıt üzerinde söle bi durum var mesela o kdr şeyi beraber yapıp beraber alıosunuz.KArşındaki insan bir gün anlaşamıoruz diip senden ayrılıp herşeyinide alırsa kalırsın ortada ama evlenşrsen bi avukatla sen onun herşeyini alırsın :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KireiMerodii, 04 Şubat 2005 19:52 tarihinde demiş ki:
Evliliğe karşı olan yok yaws... Kağıt üzerindeki haline sinirliyim sadece biraz... Diyorum ki; insanlar birbirlerini çok sevseler, ailenin ne demek olduğunu bilseler, önemseseler, uğruna fedakarlık edilecek şeylerin farkına varabilseler, ne gerek olurdu kağıt üzerinde evliliğe, herkesin bilmesine?

Babam moda diye evlenmiş :) (Çocuuum, herkes ewleniodu, ben de ewlenim dedim), annem de çocuk sahibi olabilmek için (artık yaşım geçiodu, çocuğum olsun istedim)... Basbayaa kumar oynamışlar... Neyseki ne kaybetmiş ne kazanmışlar ama, neden evlendiniz siz diye sorduğunuzda dumur oluyor insan.. :D Hangimizin annesi babası severek evlenmiş de şu an çifte kumru? Biri çıksın söylesin de mutlu olim be... :) :) :) Önemli olan kağıt üzerinde evlenmek değil, bilinçli hisli bir biçimde akılla, duygularla da evlilik olayını içte gerçekleştirmek...

Oldu mu Lombak? Artık danalı, buzağılı, müslümanlı birşey yazmayacağım, kimse yanlış anlamasın... :)

oldu çifte kumru bir evli çifti her yerde görebilirsin deniz kenarında yürüyen bir yaşlı çift sence mutsuz oldukları içinmi deniz kenarında birlikte yürüolar :)[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
Sosyal ağlarda paylaş

Sen bi de evlerinde gör onları :lol: Benim bir arkadaşın dedesiyle ninesi öyleydi ordan biliyorum. Walla o evde yaşamadıktan sonra ne oluyor ne bitiyor kimse bilemez... Aynı evde olsanız dahi erkek olmak bile bunun farkına varmanızı %50 azaltan bir unsur... :) (Hadi ordan felam demeyin, bir gazetede yada dergide okumuştum...)[signature][hline]-Bang!
Cowboy Bebop...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KireiMerodii, 04 Şubat 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
Sen bi de evlerinde gör onları :lol: Benim bir arkadaşın dedesiyle ninesi öyleydi ordan biliyorum. Walla o evde yaşamadıktan sonra ne oluyor ne bitiyor kimse bilemez... Aynı evde olsanız dahi erkek olmak bile bunun farkına varmanızı %50 azaltan bir unsur... :) (Hadi ordan felam demeyin, bir gazetede yada dergide okumuştum...)

çoğu yaşlı insan zaten huysuz olmuomu çocuk gibi davranmıolarmı bu yüzden normal karşılamak gerek:)[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
Sosyal ağlarda paylaş

uzmanlık alanım da olan bi konu bu.yardımcı olmaya calısayım sizlere:).guluyorum aglanıcak halime nedenleri suruyle sayabilirim.ama kardesim hep beni mi bulur bu tiberküloz iliskiler su ana kadar kimle beraber olduysam drek 1 hafta sonra evlenelim hayatım,cocugumuz olursa gozleri sana ceksin,, boyu da,,kasıda misal kı..da ne bu ya deyip tabi finali yapar abiniz.ama cozdum ben olayı bu zat kisiler ilk basta zor elde edilen kisilerdir yani cıkma babın da sonradan ilski suresınce hatta artarak salaga yatma yani aptal rolu yapma seklıne girerler boyle bi surectede evlenme lafları zifaf lafları biz erkekleri cıldrtr ama bu taktiktir ne taktigi kutsal kase taktigidir canlarım bu gibi kisiler le iliski sansınız galatasarayın anelkayı alması gibi biseydr durum vahim yani.oyalanır durursunuz ve bu surecler sonunda sız kızdan ayrılırsınız of be dersiniz allahım kurtuldum hahhahha yapmayın kurtulan o olur sizden amacı basından beri olmasada ayrılmaktr zaten seninle piyasasını yapmıs gezmis tozmus lakin senden sonra diger acınacak erkek musvettesini yanına takmıstr kısacası evlilik oyun sende oyuncak olmussundur 5000 lik pazıl gibi mubarek topla toplayablirsen.ama evlenilecek kızı da bulursanız sizde ona aynı seyleri yapmayın ayıptr günahtır
Sosyal ağlarda paylaş

biz düzen delisi manyaklarız bu kadar işte. aman birini bulalım hayatımızı düzene sokalım diye ölüyoruz.
2 elimize 1 sırtımıza 1 de belimize çocuk, semra hanım gibi bi kaynana, güne gidip kek börek yiyip dedikodu yapıcaz, akşamüstü rosalinda izleyip ağlıycaz, yemekti çamaşırdı bulaşıktı koşuşturcaz fln filan işte. derdimizi bu, anlıycaınız kadınlar bunları yapmazlarsa hayatları çok eksik kalıo ondan deli gibi evlenmek istiyorlar.
yoksa çok önemli (birini sevmek, sadece onunla hayatı yaşamaktan zevk almak gibi fln) nedenlerimiz kesinlikle yok. hepimiz (kadınlar) ev işi delisi fetişist manyaklarız.[signature][hline]"In despair, there are the most intense enjoyments, if one is acutely aware of one's own hopelessnes""
Fedor Dostoevsky
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Katalanzar, 05 Şubat 2005 00:54 tarihinde demiş ki:
biz gieycolarla oynarken onlar barbiyle keni evlendiriyodu bence bu sebepten :)

bu lafı beni bitirdi :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...