Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Selam, iş yerinden bir arkadaşın doğum günü var yakında, ayarlaması bana kaldı ilginç bir şekilde avcılar'la ilgim alakam olmamasına rağmen. 25-35 yaş arası, gençlikli bir ekip olacağız. -Kirli sakal, üstten 3 düğmesi açık beyaz gömlek ve malboro light-zippo-araba anahtarı-iphon kombosuyla nargile kafeye giden barzoların gelip kapının önünde valeye şekil yapmadığı, -Tercihen yabancı müzikli (ama hıyar gibi dream pop hits, number one falan vurup gitmesinler haftasonu maç yayınladıkları tv'lerden) -İçkili, -Ama içkisiz de 3-5 kahve ve soğuk içecek (kolafanta falan haricinde tabi lel) seçeneği olan (hani çok BAR ALLAH BAR olmazsa iyi olur) -Yemek olmasa da olur, Şartlarını sağlayan bir yer var mı? Tarif "o dediğine bistro deniyor bebeyim bak başlığa da yazmışsın aferim" gibi oldu biraz sanırım. Avcılar deyince baştan bi "lan ne alakası olacak orda" oluyorum da Avcılar'da 2 yere gitmiştim, bir tanesi route 34 diye bir yer, diğeri şahane mezeli bir birahaneydi. Hani ikisi de istediğimi tam vermiyor (route çok BAR kalıyor, diğeri de birahane yani, at yarışı falan dönmesin arkada sdf) ama avcılar'da beklemediğim yerlerdi demek istiyorum, o yüzden de bunları bulabileceğim bir yer de vardır gibime geliyor. Var mı?
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 allah da beni kahretsin ya. millet hollanda'da kredi kartı sorsun, yurtdışında balayı sorsun, ingiltere'ler milano'lar havalarda uçuşsun bana gelince avcılar'da bistro. bi de barzo olmasın falan diye çırpınmışım. onu da bıraktım, biraneye gidiyorum ben >:m hepinizi biranedeki adamlara dövdürüp konuyu da kişisele taşıtıcam.
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Bar tarzı bir yer arıyorsan yanlış bölgeye bakıyorsun. Avcılarda bulabileceğin tek bar heralde sahilde ki türkü barlar. https://www.zomato.com/tr/istanbul/fabbrica-avc%C4%B1lar-merkez-istanbul Şura daha cok kafe tarzı bir yer. Alkol var , kahvesi güzeldi ama yemeğini bilemem. Yine eli yüzü düzgün adamlar görebilirsin.
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 99 depremi olmasaydi su soruna 50 tane cevap alirdin da, deprem yuzunden ilcenin kitlesi degisti. Bence isterinde ufak bir kutlama yapip gecin ya da cok uzak degilse is yeriniz, Bahcesehir'e falan gelin.
Öne çıkan mesajlar