fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Buyrun bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 tbrklerde acılmıyor :)[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Bende acildi da.. biraz orjinal bir default style olabilirdi phpBB default yerine :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehteran Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 www.turkshare.com bu da bizden[signature][hline]Mehteran özenti gençliğe bir dur diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: eraygnr, 04 Şubat 2005 00:44 tarihinde demiş ki: tbrklerde acılmıyor :) [signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Açamamanız ilginç yani.. Linkte herhangi bir sorun yok. bide copy paste edin şunu www.forumum.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Acildi bende hemen uye oldum tebrikler...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 lol aşşağıdaki online bölümüne baktım ağzım açık kaldı 616 üye var dedim hepsi online galiba :) bi baktım son 24 saat girenlerin listesiymiş.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. sessizce çal benim için!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Mehteran, 04 Şubat 2005 00:46 tarihinde demiş ki: www.turkshare.com bu da bizden amma reklamcısınız ha milletin topiclerinin arasına sıkıştırıosunuz! En uyuz olduğum şeydir...[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] Adresim:Ziverbey 3. köprü sapağında ankara yoluna paralel, GIDERKEN SAĞDA DÖNERKEN SOLDA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 uyuz etmeyin Fakeimi:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Arkadaş yeni topic açmayı akıl edememiş yapacak bişey yok bu durumda. Bu arada 616 deil 617 olmuş :) Site daha yeni. Sizlerin Katılımıyla gelişip büyüyecek. [Bu mesaj fir3blad3 tarafından 04 Şubat 2005 01:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 o konu açamayan arkadaş benim konumuda gasp etti :)[signature][hline]VAV Ultima Online Shard www.vavuo.com ( Hazırlık ) Oxygen Online Forumları www.oxygen10line.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Bu tarz insanlar her yerde oluyor . elden ne gelir...[signature][hline]www.forumum.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ee ne diyelim helal olsun! neyse forum hoş işte bildiğin forum hayırlı olsun :)[signature][hline]Vodvil [Asıl Oyun Şimdi Başlıyor!] http://www.vodvil.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Saolasın :)[signature][hline]www.forumum.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Burda bole reklam yapmak varsa oohoooo biz ne reklamlar yapardık siz ne yaptıgınızı sanıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 burda reklam yapmak kadar doğal birşey olabilir mi? bölümün açıklamasını bir oku istersen.. İnternet İnternet hız, surf, websayfaları vs. şeklinde..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 "Siz ne yaptığınızı sanıyorsunuz?" Reklam yaptığımı sanıyorum.. Dene bak güzel oluyor. Biraz inceleseydin forumu böle reklamlardan daha birçok olduğunu görürdün.[signature][hline]www.forumum.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Hadi bakalım ba$arılar yanlız ben bb forumlara yazmıyorum alerjim var...[signature][hline]Kim kald1 bir $akayla sakat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 odası gectı artık bu ıslerın onune gelen forum acıo deısık bısıler deneyın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Biz bişeyler yapmaya çalışıyoruz peki sen napıyorsun ?[signature][hline]www.forumum.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Hem millet faydalansın fenamı ? Ne kadar çok olursa o kadar iyi..[signature][hline]www.forumum.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Bence Paticik rlz sizin forumlarınızın burası gibi olacagını bek sanmıyorum ama bi bakalım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Şimdi paticik bizimkini karşılaştırman çok saçma olur. Paticik kaç senelik forum bizimki ne kadarlık :)[signature][hline]www.forumum.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Reklam yapmayın :D[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ; de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar