Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi güzel forumda bizden

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
eraygnr, 04 Şubat 2005 00:44 tarihinde demiş ki:
tbrklerde acılmıyor :)
[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
Acildi bende hemen uye oldum tebrikler...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
lol aşşağıdaki online bölümüne baktım ağzım açık kaldı 616 üye var dedim hepsi online galiba :)
bi baktım son 24 saat girenlerin listesiymiş.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
sessizce çal benim için!!

Mesaj tarihi:
uyuz etmeyin Fakeimi:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
Arkadaş yeni topic açmayı akıl edememiş yapacak bişey yok bu durumda. Bu arada 616 deil 617 olmuş :) Site daha yeni. Sizlerin Katılımıyla gelişip büyüyecek.

[Bu mesaj fir3blad3 tarafından 04 Şubat 2005 01:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ee ne diyelim helal olsun! neyse forum hoş işte bildiğin forum hayırlı olsun :)[signature][hline]Vodvil [Asıl Oyun Şimdi Başlıyor!]
http://www.vodvil.com
Mesaj tarihi:
Reklam yapmayın :D[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Bu arada sana hiç 1927 ; de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu...

Brujah Ethem, 9. kuşak
  • Yeni Oluştur...