technical Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: OF OF BIRI BANA YARDIM ETSIN YAA..KIS ARKADASIM ALDATTI....DERSANE SNWLARIM KÖTÜLESIO....VE ÇOKKK YALNISIMMMMMMMMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Öncelikle sakin ol (: Sonra bekle...Bekleyebildiğin kadar bekle...Herşey yoluna giricek...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Dershanenin rehberlik servisine git...[signature][hline]Ordek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 sınava kadar kız + bilg. uzak durcaksın sınava kadar test çözceksin sınava kadar inek olcaksın sınavdan sonra ne istersen yaparsın nasıl olsa 10-20 puan daha fazla alsaydım dememek için katlancaksın bunlara[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
technical Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 SAKin olmaya ÇALISIORUM...AMA DELIRICEM AILEMDE UZERIME GELOOO KAFAYI YICEM BANA YARDIM EDIN NOOLUR.....[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Boşver dünyayı kütüphaneden çıkma nasılsa yanında kankan var =) takıl onla... biraz söz dinle ! 19 Haziran saat 12:31 den itibaren senin hayatın başlıyacak lale devrine giriceksin =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 valla bende lise 2'deyim aynıları bnm içinde geçerli bakalım nolcak .)[signature][hline]Legends never die ! Ahmet kaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 blackchaos doğru söylüyor... dikkate al bence[signature][hline]:rock:Calling our to the gathered masses; their answers so silent:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: forgiver, 27 Ocak 2005 20:45 tarihinde demiş ki: sınava kadar kız + bilg. uzak durcaksın sınava kadar test çözceksin sınava kadar inek olcaksın sınavdan sonra ne istersen yaparsın nasıl olsa 10-20 puan daha fazla alsaydım dememek için katlancaksın bunlara katiliyorum...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 4 Aylık Acil Önlemler Paketini açıcaksın! Bilgsayar yok Gezmeler haftada 1 Testler sürekli Tv yok[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 böle acil önlemler paketi düşman başına yaw... ölüm gibi... biraz daha esnek yapabilirsin bence... tv yok ama gezmenin dışında sinema iyi olur bence... tabi müzikle uğraşıyorsan kesmeden devam et...[signature][hline]:rock:Calling our to the gathered masses; their answers so silent:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 zaman herşeyin ilacı.[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
technical Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Hayat hep bu kadar zor mu olacak bukadar zor olacaksa ben yokum arkadas[signature][hline]...one day we will died...i hate my life... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veruca_salt Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 hayat berbat ve ayni dertlerden muzdaribiz..öss puanları serbest düşme yapıyor.."sevgilimsi"(sevgilimtrak-sevgili olamayan-) de koptu gitti yaşamımdan başka denizlerin dalgası olmaya..pek yalnız pek huzursuz pek gri geçiyor günler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Kızdan ayrilmişsin iyi olmuş 4 ay kaldi sık dışini kimseyle çikma benim 6 ay oldu kimseyle çikmayalim. Oturup aptal aptal test çözmek için çözme öğrenmek için çöz. Şahsen haftada 2 kere dişari çikiyorum, sadece 1 kizi izliyorum onun dişinda test çöziom.. Bilg kaldir diolar eğer oturunca kendini kaybediosan kaldir ama kendine güveniosan kaldirma. Ben kaldirmadim mesela gündede 3 4 saat civari çalişiom son sinavdan 270 civari alcam :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 dershanedeki rehberlik hocasında yada istedigin yap :) ama duzelir zamanla[signature][hline]Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Hayatında hiçbir insan girmeyecek. ÖSS sivilcesi çıkacak her bi yanında. Sürekli oturup test çözdüğün için kilo alıp iğrenç şişko obez bir insan olacaksın. ÖSS'yi kazanamayacaksın, içinde patlayacak. Ama öte yandan hava çok güzel olacak ÖSS günü. Rahatlatmışımdır umarım.[signature][hline]G3nk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 sonra kendini üniveersitede ublucaksın 8 hafta aa ne güzel lab diyeceksin kalan 7 haftada paso final olacaksın, abi dürüme? final var ama siktir et diyteceksin sonra sabaha kadar ders çalışıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Daha sonra bakacaksin sonuclarina: 7 dersin 2 sinde gecti yazacak diger 3 unde girmedi son kalan 2 dede girdide ne oldu ? Bunun karsisinda ailene tabiki kıvırıcaksin kari kiz muhabbetine gireceksin birde sakarya yok kirsehir yok konya felan tutturursan al basina bide yurt belasi ooo oho hoh hoca bu işler zor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Alexi_Septimus, 31 Ocak 2005 05:32 tarihinde demiş ki: Hayatında hiçbir insan girmeyecek. ÖSS sivilcesi çıkacak her bi yanında. Sürekli oturup test çözdüğün için kilo alıp iğrenç şişko obez bir insan olacaksın. ÖSS'yi kazanamayacaksın, içinde patlayacak. Ama öte yandan hava çok güzel olacak ÖSS günü. Rahatlatmışımdır umarım. oha! benim bile moralim bozuldu.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 arkadaslar ne kdr desek de anlamicaklar ama $unu bilin ki 5 ay sonra süper bi yaz tatiline girmek var bi de aile baskisiyla dolu,yine ayni testleri bilmemneleri çözerek geçirilen bi yaz ve koca bi yil var. tercih sizin[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Death bless me with you... Won't you die tonight for Love? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 benim tercihim istanbul ;) güzel fikir dimi undomiel.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ben kendim bileli öleyim senin ki daha yeni[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 sana tavsıyem eger ızledıgın dizilerden vazgecemıyosan benım gıbı yap.gece 1-2 gibi otur calısmaya.4-5-6'ya kdar falan calıs.ben gecen sene öss'yi falan takmadım kızlara agırlık verdım, sonrada öss bana guzel 1 agırlık verdı.bu saatten snra sana calıs derım baska 1 sey demem :)[signature][hline]Gece Kurda Aittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LilianGee Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Ya benim kafama baska birsey takılıyor.. Diyorum ki sehirdısına gideyim, uzaklasayım aileden, kafa dinleyeyim.. Sonra İstanbul ağır basıyor, burası bırakılır mı ya diyorum, kim cekecek o kadar derdi diyorum.. Siz ne diyorsunuz ?[signature][hline]It's better to burn out than to fade away.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar