Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÇOK YALNISIM ÖSS HAZIRLIKTA BERABT GIDIO

technical

Öne çıkan mesajlar

said:
forgiver, 27 Ocak 2005 20:45 tarihinde demiş ki:
sınava kadar kız + bilg. uzak durcaksın
sınava kadar test çözceksin
sınava kadar inek olcaksın
sınavdan sonra ne istersen yaparsın nasıl olsa
10-20 puan daha fazla alsaydım dememek için katlancaksın bunlara

katiliyorum...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Sosyal ağlarda paylaş

böle acil önlemler paketi düşman başına yaw...
ölüm gibi...
biraz daha esnek yapabilirsin bence...
tv yok ama gezmenin dışında sinema iyi olur bence...
tabi müzikle uğraşıyorsan kesmeden devam et...[signature][hline]:rock:Calling our to the gathered masses;
their answers so silent:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

Kızdan ayrilmişsin iyi olmuş 4 ay kaldi sık dışini kimseyle çikma benim 6 ay oldu kimseyle çikmayalim. Oturup aptal aptal test çözmek için çözme öğrenmek için çöz. Şahsen haftada 2 kere dişari çikiyorum, sadece 1 kizi izliyorum onun dişinda test çöziom.. Bilg kaldir diolar eğer oturunca kendini kaybediosan kaldir ama kendine güveniosan kaldirma. Ben kaldirmadim mesela gündede 3 4 saat civari çalişiom son sinavdan 270 civari alcam :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Sosyal ağlarda paylaş

Hayatında hiçbir insan girmeyecek.
ÖSS sivilcesi çıkacak her bi yanında.
Sürekli oturup test çözdüğün için kilo alıp iğrenç şişko obez bir insan olacaksın.
ÖSS'yi kazanamayacaksın, içinde patlayacak.
Ama öte yandan hava çok güzel olacak ÖSS günü.

Rahatlatmışımdır umarım.[signature][hline]G3nk...
Sosyal ağlarda paylaş

Daha sonra bakacaksin sonuclarina:
7 dersin 2 sinde gecti yazacak
diger 3 unde girmedi
son kalan 2 dede girdide ne oldu ?

Bunun karsisinda ailene tabiki kıvırıcaksin kari kiz muhabbetine gireceksin birde sakarya yok kirsehir yok konya felan tutturursan al basina bide yurt belasi ooo oho hoh hoca bu işler zor...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 31 Ocak 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
Hayatında hiçbir insan girmeyecek.
ÖSS sivilcesi çıkacak her bi yanında.
Sürekli oturup test çözdüğün için kilo alıp iğrenç şişko obez bir insan olacaksın.
ÖSS'yi kazanamayacaksın, içinde patlayacak.
Ama öte yandan hava çok güzel olacak ÖSS günü.

Rahatlatmışımdır umarım.

oha! benim bile moralim bozuldu.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?

Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar ne kdr desek de anlamicaklar ama $unu bilin ki

5 ay sonra süper bi yaz tatiline girmek var
bi de aile baskisiyla dolu,yine ayni testleri bilmemneleri çözerek geçirilen bi yaz ve koca bi yil var.
tercih sizin[signature][hline]pati pati resim =op

sende yaz yaz yaz =oP

Death bless me with you...
Won't you die tonight for Love?
Sosyal ağlarda paylaş

sana tavsıyem eger ızledıgın dizilerden vazgecemıyosan benım gıbı yap.gece 1-2 gibi otur calısmaya.4-5-6'ya kdar falan calıs.ben gecen sene öss'yi falan takmadım kızlara agırlık verdım, sonrada öss bana guzel 1 agırlık verdı.bu saatten snra sana calıs derım baska 1 sey demem :)[signature][hline]Gece Kurda Aittir.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya benim kafama baska birsey takılıyor.. Diyorum ki sehirdısına gideyim, uzaklasayım aileden, kafa dinleyeyim.. Sonra İstanbul ağır basıyor, burası bırakılır mı ya diyorum, kim cekecek o kadar derdi diyorum.. Siz ne diyorsunuz ?[signature][hline]It's better to burn out than to fade away..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...