killers Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: strata, 04 Şubat 2005 05:35 tarihinde demiş ki: kadınlar neden konusup yada tartısıp çözüme başlamazlar direk.. Lan o bi konuşsa warya dırdırdırdır!!! off kaçın çabuk KAÇINN Bide o warya elemandan vazgeçmiş de yeni bi hedef arıyomuş gibi yapıyo sinirlendirmek için... Hani kendisi kızdı ya o da kızsın die.[signature][hline]Non vertem eram vivus, morientes tua mors era... Vita est morte! BaRBaRiaN [DeV] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 abi mesh ne bekliyorsun ki? "aaa kız beni gördü hayııııııııırrrrr!!!!!" diye bağırsa birisi "aa bak dela" demezmiyiz buna?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Abi cıplaklık felan demeyin yaw bu kışın soğuğunda üşüme geldi birden :D Bu arada kadınların tepkisine anlam vermek mümkün değildir. Kadın la Erkek aynı değildir. Kadın ve erkek insan sınıfına giriyo ama ayrı ayrı yaratıklar aslında bunu kavrayın artık :D Onların kafa yapısı , düşünceleri felan bambaşka yaw :D[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 valla kendimi düşünüyorum da...çıplak görsem bi kızı neden çığlık atayım ki? Salak mıyım? :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ne çığlığı yaw direk ow my god derim ben =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: John_Petrucci, 04 Şubat 2005 13:03 tarihinde demiş ki: ne çığlığı yaw direk ow my god derim ben =) 2 kere düşün ve bidaha söle aynı şeyi :D Yani kadın ve cıplak olması yetiyomu ow my god demen için :D 50 yaşında bi kadın çıkaracam senin karşına cıplak ve duştan yeni çıkmış bakalım ozamanda aynı tepkiyi verecekmisin :D ayy içim kalktı bi anda görüntüyü düşününce :) dudaklar dizlerde :D[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: EomerMcEwan, 04 Şubat 2005 13:06 tarihinde demiş ki: dudaklar dizlerde :D hönk!!???[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 oyle bir terim vardır gos-gsuyle top sektiriyor lol. bu arada 50 yasında olup tas gibi olan bir suru kadın var. o yuzden sınırın 70e yukseltilmesini talep ediyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Oldu senin için 70 hatta garantiye alalım 80 :D[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: UltraPsycho, 04 Şubat 2005 13:07 tarihinde demiş ki: said: EomerMcEwan, 04 Şubat 2005 13:06 tarihinde demiş ki: dudaklar dizlerde :D hönk!!??? Abi bi ansiklobedi aç orada görücen anlayacan demek istediğimi :D[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 80 yaşında olsa direk kör olup bayılırım :P[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bazen tas 60lar 70ler falan oluyo niptuckda gormustum kadının yuzu biraz burusuktu sadece yuzunu yaptırıyodu sonra da estetikle.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: lord_elvyn, 04 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki: bazen tas 60lar 70ler falan oluyo niptuckda gormustum kadının yuzu biraz burusuktu sadece yuzunu yaptırıyodu sonra da estetikle. Abi senin ilacın yok :D Tamam sana bitane 60 lık ayarlıyacam umarım fazla teen kaçmaz senin için :D Yaw ama bi yerde doğru diyosun. Çoğu 60 70 yaşına gelmiş kadınlar lise öğrenclerine taş çıkara biliyor. Bu arada konu buraya nerden geldi yaa :) Sonuç: Ewet kadınlar ilginç tepkikle veriyo :D[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: EomerMcEwan, 04 Şubat 2005 13:12 tarihinde demiş ki: said: UltraPsycho, 04 Şubat 2005 13:07 tarihinde demiş ki: said: EomerMcEwan, 04 Şubat 2005 13:06 tarihinde demiş ki: dudaklar dizlerde :D hönk!!??? Abi bi ansiklobedi aç orada görücen anlayacan demek istediğimi :D anladım da şaşırdım yani bu kadar açık olunca :D[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: EomerMcEwan, 04 Şubat 2005 13:20 tarihinde demiş ki: said: lord_elvyn, 04 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki: bazen tas 60lar 70ler falan oluyo niptuckda gormustum kadının yuzu biraz burusuktu sadece yuzunu yaptırıyodu sonra da estetikle. Tamam sana bitane 60 lık ayarlıyacam umarım fazla teen kaçmaz senin için :D roflmao! yerlerdeyim yarıldım gulmekten oldum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ege1903 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: lord_elvyn, 04 Şubat 2005 05:45 tarihinde demiş ki: bi bok anlamadım diyalogdan. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasher Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: MeSh, 04 Şubat 2005 05:27 tarihinde demiş ki: Ya dikkatimi çektide; bir erkek banyodan çıkmış çıplak bir kadın görürse kadın çığlık atar. Tamam bu normal de, banyodan çıkmış çıplak bir erkek gören kadın niye çığlık atar? Yani neden her durumda çığlık atanlar kadınlar?.. Sizin dikkatinizi çeken başka ilginç tepkiler var mı? kadın erkeği ****** mi acaba erkeğin tepki vermeme nedeni bu olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 kanderin diyalogu simdi tekrar okudum sindire sindire. iyiymiş.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ne vruyosun ayol[signature][hline]yörünge dışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuştuğunuz konuya bak yahu.. :D yarıldım...[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 erkekte bağrış,kadında çığlık bi reflex olayı. bi erkek banyo yapıoken içeri bi bayan dalınca erkek sadece " ne? " diyebiliyosa çok soukkanlı biri demek bence..hiç değilse bir anlık " a! " der ve kadın dışarı çıkar[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Valla tebrik ettim konuyu nereden nereye taşıyarak dalgalandırmışsınız. İçeri kadın daldığında AAaa diyen erkek, Deladır kesinlikle. Bu tespiti yapan arkadaşı gözlerinden öpüyorum. Yoksa biz zaten 24 saat çoğalmaya programlı mahlukatlar olarak hiç öyle tepkiler vermeyiz kanımca. Tabi buradan kadının 60-80 yaş orası olması ve "Onlarda da nasıl taşlar var" mevzuuna kadar gelinmesi, bence sizin testosteron ve kadınsızlık oranınızla doğru orantılı gelişen durumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 yok abi laf attılar ondan yani.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 banyodan çıkmış çıplak bir kadın görsem çığlık atmazdım heralde, hiç yaşamadım, ruh halime bağlı:) tersi olursa garanti çığlık atar çünkü vücut yapım bir iskeletten daha sıska, anlatabildim sanırım:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E [Bu mesaj Heffer tarafından 04 Şubat 2005 21:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ehehehhe Cok guzel bir konu :D Tebrik ederim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar