Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık iPhone 7 Siyah 32 GB TR Garantili

Hannibal44

Öne çıkan mesajlar

baltalamak gibi olmasın diyemiyorum. Sıfır araba alırsın aldığın yerden çıktığın anda ikinci el olmuştur.
Sıfırı 3000 TL olan cihazı basitçe 100 TL için kim neden ikinci el alsın yazacağım. kusuru bakmayın zevk benim diyerek ilan veriyorsan yazılanları da çekeceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar

Önceklikle sıfırı şu an Apple Online Store'da 3249 TL. Cihaza daha dokunmadım şu an kargoda. Alıcı çıkarsa yarın kargodan alıp vereceğim. Araba ile verdiğin örneği anlayamadım. Arabayı kullanırsan ikince el olur. Bu cihazın daha ambalajı açılmamış nasıl ikinci el olsun ? Apple Online faturasını da vereceğim.

En son 2850'den bırakıyorum almak isteyen pm atsın.

Hazır yazmışken şuna da değineyim;

7 plus jet black 128 gb 3900 tl
7 plus 3400 tl

sipariş üzerine bunları da bu fiyattan getirebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Karag8z said:

baltalamak gibi olmasın diyemiyorum. Sıfır araba alırsın aldığın yerden çıktığın anda ikinci el olmuştur.
Sıfırı 3000 TL olan cihazı basitçe 100 TL için kim neden ikinci el alsın yazacağım. kusuru bakmayın zevk benim diyerek ilan veriyorsan yazılanları da çekeceksin.

Fiyat yanlış, mantık yanlış, örnek yanlış. Balta olmuş olmak için atılmış bir mesaj.
Sosyal ağlarda paylaş

Birincisi "1 yıl firma garantili" demesi direk grey market kıvamı demek, ikincisi şube başına 4 tane falan vardır ve BİM ustası bidon teyzelerimiz gece 3'ten campleyerek alacaklardır onları. Apple Store'dan alınmış ürüne bunu sürüyorsak biri de gelsin Sahibinden'den kayıtsız cihaz falan koysun bari :p
Sosyal ağlarda paylaş

Karag8z said:

daha haftasonu vatan indiriminde 2 yıl apple türkiye garantili 2945 TL idi. Bu hafta sonuda aynı olacaktır. farketmez. balta doğru.

+ bütün apple cihazları yasaya göre 2 yıl garanti kapsamında türkiye içi

cihazın 2 yıl apple garantisi ile 1 yıl apple + 1 yıl greymarket garantisi olması arasında dağlar kadar fark var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...