Respectful Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Tuncay'a milandan 20 milyon$ lık teklif gelmiş!!! http://www.fenerbahce.org/detay.asp?newsid=6183&SubCategoryName=futbol&Lang=TR http://www.fenerbahce.com/haberler/12321 http://www.ajansspor.com/futbol/haber.asp?HaberID=101031[signature][hline]Karlı yoldan yürümeyi biz seçmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 tuncay milan a giderse biter..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mİlan alsa tuncayı forvette kimin yerine koyacak?Sheva'nın mı İnzaghi'nin mi?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Yalan yok ole bisi... Teklif olabilir ama Tuncay bir yere gitmiyor..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
le_papillon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 evet boyle bi soylenti var'hatta soylentidende ote bu resmen bi teklif sunma derecesine varmis.ben gitmesinden yanayim.tabi yine en iyi karari kendisi verecektir;cunku tuncay gercekten akilli bi oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Daha Tuncay icin erken..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bombaci_niyazi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 kesinlikle gitmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 20 m $ çok iyi para, gitisn bencede[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Bugun giderse yarın geri gelir Yarin Giderse Orada kalıcı olabilir..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ege1903 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 eğer tuncay biraz akıl warsa gitmez we kariyeri için daha uygun bir karar wermiş olur daha erkenn!!! biraz daha kendini geliştirmesi lazım giderse milana en iyi oyuncusu olur yedek klübesinin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ege1903 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 “Gerçekten de İtalya`ya gitmek istiyorum.” diyen Tuncay, “Ancak bunu Milano`da alışveriş yapmak için istiyorum. Çünkü, bu aralar Milano’daki bütün alışveriş merkezleri indirime girmişler. Üzgünüm ki, devre arası tatili bitti. Böylelikle benim de alışveriş şansım ortadan kalkmış oldu” dedi. (www.fenerbahce.org'tan alınmıştır) tuncayın sözleri o da istemiyo yani!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 tuncay italyan futboluna yatkın gerçi sert futbol oynanıyor ama kendini biraz daha geliştirip öyle gitmeli daha yolu uzun[signature][hline]SEE ANELKA'S GOAL Anelka at the double as City win 4-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Gazetelerin uydurmasıdır o ya! Eğer doruysa bile bence Tuncay gitmesin!!!! :([signature][hline]James HETFIELD... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Respectful Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Bence bu sene sonunda gitmeli[signature][hline]Karlı yoldan yürümeyi biz seçmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 daha erken...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 yedekte bekler ancak oda 1-2 sene para yer geri döner sonrada bir amatör küme takımında bitirir futbol hayatını[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Inzaghi zaten yedek. Crespo Sheva cikiyorlar. Tomasson ilk yedek. Inzaghi yedegin yedegi... Kaka'nin yedegi olabilir ama. Oyun tarzlari ve yerleri uyu$uyor. 20M $ abartilmi$ bir rakam tabii.. 5-10'dur o.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Gitsin tabi.Yetenekli futbolcu..ama kadroya giremez orda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 tuncay yurt dışına gidicekse ingiltereye veya ispanyaya gitmeli. zaten şu anda akıllı olan bütün furbolcular bu liglere kapak atıyor. italya ligi türkiye liginden çokta iyi bir lig değil.[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 28 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Revenge, 03 Şubat 2005 15:18 tarihinde demiş ki: Gitsin tabi.Yetenekli futbolcu..ama kadroya giremez orda... Bu nedemek Gitsin ama kadroya giremez yani gitsin ve Bitsin mi diyosun.. FB eski FB deil artık her sene avrupası garanti oturmus bir ekip tuncay FB'de Avrupda deneyimini kazanabilir.. Daha olgunlasması gereken bir yetenek kısacası...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 kesinlikle katılıyorum...[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 28 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 tuncay silinir italyada bencil futboluyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 tuncay 20 milyon dolar edecek bir adam değil,eğer bu parayı veriyorlarsa durmasın satsın başkanımız,he orada başarılı olurmu derseniz belli bir süre sonra formayı kapınca birdaha çıkarmaz.bizde olduğu gibi.[signature][hline]Lucas | Indinolla çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: -Wissy, 03 Şubat 2005 15:02 tarihinde demiş ki: Inzaghi zaten yedek. Crespo Sheva cikiyorlar. Tomasson ilk yedek. Inzaghi yedegin yedegi... Kaka'nin yedegi olabilir ama. Oyun tarzlari ve yerleri uyu$uyor. 20M $ abartilmi$ bir rakam tabii.. 5-10'dur o. tuncay şu anda scout lar tarafından en çok takip edilen oyunculardan biri...avrupa transfer piyasasında ilk 15 in içinde...20m $ normal bir rakam.[signature][hline]SEE ANELKA'S GOAL Anelka at the double as City win 4-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 tuncayı iyice büyüttünüz. ama yinede milana gitsin isterim.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar