Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gülermisin Ağlarmısın hesabı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
walla ne gülerüm ne aglarim.. bir baba için ne kdr kötü bisi yaa.. allah rahmet eylesin yani..düsünsene sen evine giriyosun ve böle bir manzara ile karsilasiyon ... berbat bisi ...düsüncesi bile kötüü..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
merak ettiğim taraf
babanın neden kalp krizi geçirdiği
kız öldü diyemi yoksa
kız leden gitti diyemi[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
yazık ya.anne ıle babaya daha cok uzuldum ben.[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
Mesaj tarihi:
yani kızlarının ölüm günlerini ilerde hatırladıklarında pekde iç açıcı olmayacak :([signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
Mesaj tarihi:
ne biliyim ya
1.5 saatlik uykuyla duruyom 3 gündür
saçmaladım heralde[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
Lan turbolar. Yatamaz mı bir kız bir erkekle? Nerden biliyorsunuz belki evleniceklerdi bunlar yaşasalardı? Burda kötü olay kızın bir erkekle seks yapması değil.. Kötü olan kızın ve o kişinin ölmesi. Yazık ya.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae
Mesaj tarihi:
Ya ölüsünü bulmus eiwallah tmm ama o sekilde bulması hay a.q ALLAH Kimseye göstermesin böyle bişi .![signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .!
Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
www.wildarea.gen.tr
Mesaj tarihi:
İlginç ya. Demek o şey senin başına gelsin. Kızının seks yapmadan ölmesini mi isterdin yoksa seks yaparak yaşamasını mı deseler? Ölmesini istiyceksin.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae
Mesaj tarihi:
ya en azindan öbür tarafa temiz gitmisler...
ama cok üzüldüm babsina yani ...:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:([signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
Yaf cidden kötü ama, düşünsene hem kızın ölüyo, hemde ölüsünü böyle bir şekilde görüyosun..

- Kızın nasıl öldü?
- sızan gazdan
- Duş alırken mi?
- ee.. yok..

vallahi çok kötü..[signature][hline]
Mesaj tarihi:
duygusal düşünürsek , o şekilde ölmek benim seçimim olur.

her gün horde öldürüyor valla , bıktım be rutin hep.
evet dengem de kayıyor ufaktan eheh.[signature][hline]valandil ownz j0o!
when broken , is easily fixed.
WoW - Kelvin , the Human Mage.
Mesaj tarihi:
bende ailelerine çok üzüldüm hem bi yandan ölüm bir yandan böyle yapmaları kötü bir olay.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
sessizce çal benim için!!

Mesaj tarihi:
said:
Head, 05 Şubat 2005 00:15 tarihinde demiş ki:
duygusal düşünürsek , o şekilde ölmek benim seçimim olur.

her gün horde öldürüyor valla , bıktım be rutin hep.
evet dengem de kayıyor ufaktan eheh.

Aşıklarsa aynen katılıyorum.[signature][hline]fordfocus driver..[/i]
kalhiae
  • Yeni Oluştur...