Esh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Ben bi 5-10 senedir bu kadar cok net pozisyon kacan bi mac gormedim abi. Faturayi butun orta saha kanat forvet kesmek lazim
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 geçen sene de şu 3000. gol olayının olduğu maç mı ne 10 tane kaçırdık en az
arcane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 oğuzhan hazır değilken oynatılmış. asisti şahane ama maçta yok gibiydi. hoca 11'e yazarken yanlış değerlendirmiş. tolgay'ın şutlarını düzeltmesini beklemiyorum ama o top kayıpları olacak iş değil. biraz atiba'dan feyz alması lazım. bütün çabasını, güzel oyununu hiç ediyor o kayıplar. kerim'i ŞG bitirdi. süper bir oyuncu değildi ama kenardan geldiğinde pozitif etkisi oluyordu. ŞG turşusunu kurdu. atınç'ın hamleye penaltı çalmayacak hakem yok. top ile alakası yok. değdim değmedim, darbe yok dokundum vesaire kimse dinlemez. davar gibi girdi, davar gibi penaltı yaptı. her hafta sabit iyi performans gösterse o kredisi olur. rotasyonla oynayan, sadece ve sadece statü nedeniyle takımda bulunan adamın o kredisi yok.
Caguar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 İkinci yarıyı izleyemedim de burada yazılanları okuyunca 2002 dünya kupasında Senegal milli takımının kalelerine büyü yapması aklıma geldi. O zamanlar ne keyifliymiş futbol.
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Adananin 1 pozisyonu yok. Sen 7-8 net pozisyon yakalamissin. Boşver keyif alın biraz da. Kediyi de izlemiştik Adana deplasmanında. Takım iyi bu kadar rotasyon ve sakatla
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 benfica 6 atmış bugün sdfsdf yorulmuşlardır bayağı umarım
Öne çıkan mesajlar