Nergal69 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 şirket mailinde kişi bazlı değil de domain bazlı kural oluşturmak istiyorum. 2 tane kural oluşturdum yurtdışındaki tedarikçilerin domain'lerine göre. gönderen kısmında bu domain varsa şuraya taşı dedim taşıyor da ama mesela bizde biri o domain'e mail atınca da taşıyor. sonra alakasız klasörlerden şirket personeli mailleri ayıklıyorum. nerede hata yapmışımdır nası yaparım yardım ederseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 "gönderinin mail adresinde şu kelime varsa" diye oluştur kuralı, oraya da tedarikçinin domainini yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 ginaly said: "gönderinin mail adresinde şu kelime varsa" diye oluştur kuralı, oraya da tedarikçinin domainini yaz. heh aynen öyle yaptım işte. ama bizdeki arkadaş o domaine mail atınca da başka yere taşımış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 İleti ulaştıktan sonra gönderenin adresinde paticik.com bulunan iletiyi Paticik klasörüne taşı Kural sadece bu kadar olursa, sizden biri paticik.com'a mail atarsa o klasöre taşımaması gerekir? Ekran görüntüsü koysana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Baska kural varmi diye kontrol etmende yarar var. Eger mail 2 kurala birden takiliyorsa ustteki alttakini eziyordu. PS: veya alttaki tam hatirlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 su outlook kurallari nedense tutmuyor, stabil kalmiyor. ben yapiyorum kurallari. bi tatile gidiyorum geliyorum. mailllar gene ana folder'a toplanmaya basliyor. yahu gidin size ayrilmis yere! onceden gidiyordun, simdi ne oldu? sonra bilgisayari yumruklaip, sert sekilde kapagini 5-6defa acip kapatiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar