Aruzyon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 nileppezdel said: zipzipi dinle, burada ne sen mutlu olursun ne izleyiciler. Sana sövmek için yarışırlar işte. İngilizce yap aynen. Zaten spiritüel yönün de var oriental gamer olup yürürsün (tu) gayet makul aslında.. hem ingilizcem türkçemden daha düzgün. tanıştığım yabancılar hep "nasıl bu kadar düzgün ingilizce konuşabiliyorsubn ? " diye sorduklarında "çünkü güzel konuşmayı seviyorum hangi lisan olduğu önemli değil" derdim de.. huff acaba bi kaç ay beta olarak türkçe yayın yayıp sonra oradan ingilizce mi devam etsem .. bilememdim.. bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Shean said: noyan öncelikle ruh dinginliği vesaire bu tarz şeylerine laf atmadan, bunları geçip direk birşey söylicem. bi topluma bak. sen burada ama barış dersen "barış diyor mk ılığı zuhahaha "dencek. sen level-up dersen "sevgilini bi el versene" dicekler.-ki bunu dicekler. buna dayanabilecek kapasitede adam değilsin. paticikte gördük.- 2-3 sene sonra kendini kabul ettirirsen eğer saygı duyulacaksın. onun dışında sürekli küfür ve hakaret yiceksin. lowdan nooba, ana bacıya kadar. twitch kitlesinin %90 ı bu. diğer %10'unu için yaparım diyorsan yardır. yoksa yabancı yayın ilerle. Paticik sağolsun genel tr kitlesiyle uzlaşmak ve alttan alırken üsten koymak, sinirlerime hakim olmak konusunda kendimi epey geliştirdim. Bir kaç ay türkçe yayın ve sonra ingilizce yayın konusunda ne dersin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 nileppezdel said: evet. Sektör hakkında en ufak fikri olmayan biri söylemiş olmalı onu. Bulunduğu yere kazayla veya torpille gelmiştir. Öyle bir kitle yok. Unut onu, git İngilizce yayın yap bizim gibi kafayı yeme :) Yayın yapıyorsun anladığım kadarıyla youtube kanal linkini verir misin biraz inceleyim nasıl kafayı yiyorsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 türk izleyicilerin çoğu ingilizceyi az bildikleri için kazandığın türk izleyicileride kaybedersin. zaten geçtiğinde sövüp giderler ingilizce olmuş gavur diye psdgsg ingilizce başla direk, popüler oyun kısmı çok zor olduğu için-en az 2-3 sene lazım belli bir kitleyi alman için- en iyisi dedikleri gibi bilinmeyen veya korku oyunlarına yönel. korku oyunu oyna altına sıç canlı yayında izleyici al. hepside yabancı olsun. türk gelirse sonradan gelir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 ben yaptım yedim bitirdim bıraktım ya :) ilk girenlerdendim ilk çıkanlardan oldum. Yorumlar falan leş de hani işte mesela mightyoxi herhangi bir yayınına gir chati takip et. Ya da biraz burakoyunda videosu izle, yorumları oku. Hasardan mesuliyet kabul etmiyorum yalnız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 salla ya su akar yolunu bulur..soyle mi olsun boyle mi olsun deme..ingilizce basla kendini iyi hissettigin oyunlardan basla oynarken kasma yaninda sevdigin biri varmis da ona anlatiyormus gibi dialoglar kur..oluyorsa olur olmuyorsa canin da hala istiyorsa gittigi yere kadar devam et.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 enes batur diye bir çocuk var, bi AVM'ye geldi diye izdiham falan çıkmıştı videosu falan da dönüyordu burada. izle abi o çocuğun youtube videolarını, ülkenin en başarılı youtube "kreatörü" o çocuk. o yolda gidersen insan toplarsın. farklı bir yolda türkçe yayın veya youtube zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Enes Batur ülkenin iq seviyesinin kanıtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 esasinda aruz icin en makul ve trend yol ablan star bebegimcilik..bir de o yoldan twich e baslasa bakalim ne oluyor..arada vaauuv diye kalkip dans filan eder..kanal bloke olursa cinsiyet ayrimciligi yapiliyor diye caz yapariz.. arada her haftasonu mesela o guzide arkadaslarindan birisini konuk olarak alir ..ikisi multi topa vurmaca filan yapar..arada ole kizlarin kim oldugu belli olmasin diye maske ile katilirlar programa..oyun arasinda erkek arkadaslar hakkinda tiyolar ..mesela erkeklerde sevdiklerin neler tarzi soslar..oyun kaynar gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 zipzip said: Enes Batur ülkenin iq seviyesinin kanıtı. orta yaşlı popülasyonu temsil etse bir nebze de yeni neslin böyle bir çocuğun izinden gitmesi, onu örnek alması biraz tehklikeli. retard olmak ile komikliği karıştıracak bir koca nesil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 aynen ondan tam snapchat fenomeni olur da adamın isteği oyunsa doğru yol ingilizce yapmak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 dana22 said: salla ya su akar yolunu bulur..soyle mi olsun boyle mi olsun deme..ingilizce basla kendini iyi hissettigin oyunlardan basla oynarken kasma yaninda sevdigin biri varmis da ona anlatiyormus gibi dialoglar kur..oluyorsa olur olmuyorsa canin da hala istiyorsa gittigi yere kadar devam et.. Yapilan yorumlar arasinda en dogrusu bu bence, oyun oynarken konusup anlatabiliyorsan olur. Misal ben eu4 oynarken o kadar odaklaniyorum ki kalktigimda boynum agriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 ben esas twich de seyi bekliyorum.. mynet okey--hala kaldi mi bilmem- ..bu ulkede masada sineklik adabi ile yetismis milyonlar var.. acacaksin okeyi..hem okeyin chatindan laf donecek ona yazarken dedikodusunu yapacaksin aha masaya kadin geldi filan .ona yazacaksin..kufur zaten yerel jargon..of... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 ben bile çok istemiştim ondan yapmayı sdfsfd yapılmaması veya yapıldıysa da tutmaması çok enteresan. ama belki okeyi de pokerden sayıp yaptırmıyorlardır artık kumar vs. diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 dana22 said: salla ya su akar yolunu bulur..soyle mi olsun boyle mi olsun deme..ingilizce basla kendini iyi hissettigin oyunlardan basla oynarken kasma yaninda sevdigin biri varmis da ona anlatiyormus gibi dialoglar kur..oluyorsa olur olmuyorsa canin da hala istiyorsa gittigi yere kadar devam et.. Türkiye oyun piyasası yükselirklen türk gençleri pek boşlamak istemiyorum.. Yiğenlerimle vakit geçirdik 2 hafta istanbulda 8-10 yaşlarında biri kız biri erkek. Bütün gün ellerinde tablet salak salak tipleri izliyorlar çok üzülüyorum. Ama bugünde numeroloji analizimde okuduğum gibi : Odaklanmam gereken şey kendimce neyin ideal olduğu değil , gerçekte neyin olmakta olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 2-3 tane tip var hatta biri patidenmiş jahrein mi ne böyle 11 yaşında ergenler donate etsin diye tripli küfürler falan of tam rezalet ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 paradoksalkedi said: enes batur diye bir çocuk var, bi AVM'ye geldi diye izdiham falan çıkmıştı videosu falan da dönüyordu burada. izle abi o çocuğun youtube videolarını, ülkenin en başarılı youtube "kreatörü" o çocuk. o yolda gidersen insan toplarsın. farklı bir yolda türkçe yayın veya youtube zor. Baya acınası ya.. Hani bakıyorum yaptığı rezilliklere de yaparken o gözleriyle kameraya bakışı bile adam kendi kendine acıyor gibi.. Bir de kuzeni falan da var ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 noyan isteğin iyi bir örnek olayım, seçenekleri olsun demekse sadece, ol tabi. Ama beklentin olmasın biz onu söylüyoruz. Beklentiyle gireceksen bu ülkede bu işe girme. Maddi beklenti de demiyorum bak şu dediğin manevi beklentiyle. Gençliğe üzülür daha da hırslanırsın belki ama yine olmaz yani çok zor istediğin gibi bir etki sağlaman. Hani benim izleyicilerim büyüdü yıllar içinde benimle, şimdi üniversiteye hazırlanıyorlar ya da girdiler çoktan. Karşılaşıyoruz yolda falan, ya da internette yazıyorlar. Teşekkür ediyorlar öyle sığ küfür vs. triplere girmedin örnek oldun diye. Bu beni mutlu ediyor, ama artık sadece böyle birkaç kişi daha olursa diye az az tamamen iddiasız tamamen paşa keyfime yapıyorum videoları. Yani böyle mesih kompleksiyle gireceksen girme, çarmıha gererler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 dana22 said: esasinda aruz icin en makul ve trend yol ablan star bebegimcilik..bir de o yoldan twich e baslasa bakalim ne oluyor..arada vaauuv diye kalkip dans filan eder..kanal bloke olursa cinsiyet ayrimciligi yapiliyor diye caz yapariz.. arada her haftasonu mesela o guzide arkadaslarindan birisini konuk olarak alir ..ikisi multi topa vurmaca filan yapar..arada ole kizlarin kim oldugu belli olmasin diye maske ile katilirlar programa..oyun arasinda erkek arkadaslar hakkinda tiyolar ..mesela erkeklerde sevdiklerin neler tarzi soslar..oyun kaynar gider.. Evet bu aslında yapmak istediğim şeylerden biri. Hani gay gay çığlıklar atamam ama arada kalkıp bol bol dans ederim. Zaten her gün dans ediyorum yayındada ederim nolcak. Hele ki dansıma eşlik eden güzel kotşortlu kızlar falan.. Maskeli kızlar da olur çünkü bazı kadınlar beni çok sevse de sosyal çevrelerindeki genel noyan haterlığından benimle alaklarını gizli tutmayı tercih ediyorlar da maske fikri de güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Aruzyon said: paradoksalkedi said: enes batur diye bir çocuk var, bi AVM'ye geldi diye izdiham falan çıkmıştı videosu falan da dönüyordu burada. izle abi o çocuğun youtube videolarını, ülkenin en başarılı youtube "kreatörü" o çocuk. o yolda gidersen insan toplarsın. farklı bir yolda türkçe yayın veya youtube zor. Baya acınası ya.. Hani bakıyorum yaptığı rezilliklere de yaparken o gözleriyle kameraya bakışı bile adam kendi kendine acıyor gibi.. Bir de kuzeni falan da var ... ona da yazık Cem Yılmaz esprisi gibi. Google'da aratsan "did you mean Enes Batur" der :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Fin said: 2-3 tane tip var hatta biri patidenmiş jahrein mi ne böyle 11 yaşında ergenler donate etsin diye tripli küfürler falan of tam rezalet ya ahah Hadi ya patiden miymiş. İzledim onu da . Büyük kuzenlerimden biri önermişti. Buradaki jahreinmiş demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 nileppezdel said: noyan isteğin iyi bir örnek olayım, seçenekleri olsun demekse sadece, ol tabi. Ama beklentin olmasın biz onu söylüyoruz. Beklentiyle gireceksen bu ülkede bu işe girme. Maddi beklenti de demiyorum bak şu dediğin manevi beklentiyle. Gençliğe üzülür daha da hırslanırsın belki ama yine olmaz yani çok zor istediğin gibi bir etki sağlaman. Hani benim izleyicilerim büyüdü yıllar içinde benimle, şimdi üniversiteye hazırlanıyorlar ya da girdiler çoktan. Karşılaşıyoruz yolda falan, ya da internette yazıyorlar. Teşekkür ediyorlar öyle sığ küfür vs. triplere girmedin örnek oldun diye. Bu beni mutlu ediyor, ama artık sadece böyle birkaç kişi daha olursa diye az az tamamen iddiasız tamamen paşa keyfime yapıyorum videoları. Yani böyle mesih kompleksiyle gireceksen girme, çarmıha gererler Yok ya sadece iyi örnek olayım değil. Global birşeyleri başarmadan önce yerel piasayı boşlamak istemiyorum. Ülkemdeki genel etkileşim seviyemi yükseltmek istiyorum. Neyse bu konu üzerine tavsiyeleriniz doğrultusunda birazcık daha düşüneceğim. facebookda da nabız yoklayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Kocaman silikonlar taktırıp, onları ekrandan milletin ağzına sokacak şekilde teşhir edersen para kazanabilirsin. Diğer türlü o iş yaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 bu küfür işi niye bu kadar abartılıyo ya yok o kfürü ediyo yok o etmiyo bla bla cemyılmaz a da böyle yapmıslardı sonra gitti arog gibi cocuk filmi cekti lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Veletlere oyna işte o zaman kralsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar