sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Televizyon izlemeyi zerre sevmesem de bu dizi özellikle bugünkü jestiyle bu başlığı hak ediyor. İlgili jest; YouTube https://www.youtube.com/watch?v=RZne-uJdJXw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 dizinin fragmanini gormustum de tum bu diyaloglari ilk defa goruyorum, gercekten insanin tuyleri diken diken oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Haftaya kösem de basliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Dizi çok büyük potansiyeli harcıyor malesef. Klişelerden kurtulamamışlar. Yine de Türk dizi sektöründe bu tarz işlerin olması güzel. İzlenebilir, güzel bir dizi kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 3 saat olunca hiç çekilmiyor ya.aslında 1 saat olsa gayet iyi iş çıkarırlarmış ama 3 saat olunca çok gereksiz saçma sapan diyaloglar ve saatlerce bakışmalar oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Halit Ergenç ne kadar iyiyse Berguzar o kadar işgüzar şu dizide yav.. Keşke başka biri oynasaymış kadın başrolü... Yardımcı roller de iyi ben beğendim diziyi, ilk 2 bölüm izlememiştim ama şiir falan da baya iyiydi. Bu ara dizi sektörümüzün müzikleri her ne hikmetse baya güzel olmaya başladı, bir kaç dizinin de müzikleri güzel geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Bir hayırsever çıksa da şöyle potansiyeli olan dizileri kırpsa düzeltse, 45-50 dakikalık bölümlere indirse. Tvdekinden daha fazla izleyeni, indireni çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 fragman cok guzelmis. yalniz, su yunanlinin turkce konusmasi diye s leri bastira bastira yaptiklari aksan cok rahatsiz ediyo beni. normalde oyle mi onu da bilmiyorum ama cok yapmacik geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Adamın yunan olduğunu daha hızlı anlıyoruz bu şekilde. Diğer türlü türk mü yunan mı üniformadan ya da adı geçtiğinde vs anlaşılır ancak. Muhtemelen öyle konuşuyorlardır ama. Hiç konuşmadım bi yunanla ama. Bilgisi olan varsa söylesinler :) Hasan Tahsin'in ölüm sahnesinde ve Halit'in manevi oğlunu vurduğu sahnelerde içim cız etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 abi spoiler diye bir şey var .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 çok platonik, çok melankolik dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar