Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nereden güvenli ve hızlı WOW alabilirim?

Drigeolf

Öne çıkan mesajlar

avatürk bence gayet güvenilir bir sürü tanıdıgım ordan alışveriş yapıyor.hemde serverlerin açıldıgı gün dagıtıma başlıyorlar bence ordan almak en mantıklısı ve sadece 90 ytl yani..[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Tell me where did you sleep last night
Sosyal ağlarda paylaş

serverların acılması ıle elıne oyunun gecmesı avaturkun deıl esen elekt. bağlı yani burda ne weblebi nede avaturkten ultra fantastik şeyler beklemeyin avaturk zamanında getirir alır yapar eder demeyin o iş biraz kasış dua edin esen zamanında getirsin ama ben ihtimal vermıyorum ha ama avaturk kendi cabası ile birşeyler yapıp getirtirse o zaman ellerini öpüp oyunu alırız.[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner
Msn/Mail:[email protected]

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 17 Ocak 2005 19:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

avatürk oyunları zaten kendisi getiriyor ve dağıtıyor onlar kendi başlarına bir firma var ve bence oyun blizzard tarafından eu için 14 şubatta(buydu galiba tarihi) cıkacaksa avatürkte 14 şubatta dagıtıcak.hatta size link falan vereyim ->http://www.avaturk.com/Avaturk/urun_detay.aspx?ProductID=898[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Sosyal ağlarda paylaş

ben hem weblebinin hemde avaturk un esen baglı oldugunu düşünüyorum wow konusunda ama olabilirde kendi çabaları ilede getiriyor olabilirler bu arada o tarihlerde daha kesin değil blizzard bir acıklama yapmadı ama aşağı yukarı o tarıhlerde cıkar galiba
Edit:evet avaturk de esene baglı wow konusunda orda yazmıslar dagıtıcı firma die yaş iş bunlar ben şimdiden diyim oyun resmi olarak cıktıktan 1 ay sonra tr ye gelir ama yine diyorum işallah yanılırım.[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner
Msn/Mail:[email protected]

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 17 Ocak 2005 19:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

vallahi bilmiyorum ama benim daha fazla tahammülüm kalmadı :) hele sizin koydugunuz o resimleri gördükçe resmen heyecanlanıyorum ya olmaz böyle birşey :) betaya giremedim zaten of of[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Sosyal ağlarda paylaş

www.sendit.com
25 pound nakliye dahil :)
ben pre order yaptim ,mail kontrol yaptim ve bekliyorum
Simdi ayri bir konuya deginmek istiyorum,mutlaka bir cogunuz tecrubeli oyuncularsiniz.Ben sadece belkide haddim olmayarak bir kucuk yorumda bulunmak istiyorum.Server acildigi gun oyunda olmak istiyorum diyen pek cok arkadasim var burada.Bir kere bunun garantisi pre order da hic bir zaman olamaz.Bunun disinda asil deginmek istedigim konu su.Arkadaslar,Allah ömür verdigi müddetce,daha yillarca oynayabilecegimiz bu guzel oyunu bir iki gün önce veya sonra alip baslamak inanin bana zerre kadar onemli degil.üzmeyin kendinizi ve takmayin kafaniza.Yapin pre order inizi ve gelene kadar atin kafanizdan ,baska seylerle mesgul olun.Cok cok uzun saatler boyunca,yillar boyunca oynaniriz hayirlisiyla .
:)
Sosyal ağlarda paylaş

A güzel evet ideefixe alışveriş yaptıgım internet sitemdir.Bakınız burası insaflı biraz 92 tl ye veriyorlar.Bence bu piyasa biraz düşücek.Rekabet geldi.
Yani 80 e falan inilir sanırım.Taksit olayı gerçekten ideefixe in tercihinde büyük rol oynicak sanırım..
Gameloaded 72 ytl ye getiriyo çünkü kargo dahil.[signature][hline]öttürürüm

[Bu mesaj Eternal tarafından 17 Ocak 2005 22:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Dear engin,

This e-mail confirms we have received your enquiry sent to the Special Reserve
Customer Support Centre.
We will endeavour to respond to this enquiry quickly and accurately, but please
note that during busy periods it may take up to 3 days to reply to you.

For future reference, please keep a note of the following support ticket
reference: 39107.
You should quote this ticket number in any future correspondance regarding this
matter as it will ensure your enquiry is handled with priority.

Kind regards,
Special Reserve Customer Support Team
birde bana ukdan böyle bir açıklama gönderdiler ama bazı yerlerini anlayamadım siz anladıysanız bilemem[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Sosyal ağlarda paylaş

ben oyun çıktıktan sonra sipariş verecem
bence türk siteden sipariş vermek en iyisi çünkü bi sorun çıkarsa email neyse de, telefonla konuşmak kasar adamı, en azından beni, maille de düzgün bi yardım alabileceimi sanmam.
oyüsden oyun çıksın avaturkten verecem, ama eğer ava da esen e baalıysa iice s*çtım demektir :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elladan, 20 Ocak 2005 02:04 tarihinde demiş ki:
ben oyun çıktıktan sonra sipariş verecem
bence türk siteden sipariş vermek en iyisi çünkü bi sorun çıkarsa email neyse de, telefonla konuşmak kasar adamı, en azından beni, maille de düzgün bi yardım alabileceimi sanmam.
oyüsden oyun çıksın avaturkten verecem, ama eğer ava da esen e baalıysa iice s*çtım demektir :)

Her yeri Turkiye gibi zannetme =) Bu sirketlerde isi gucu bilgisayar basinda oturup da maillere cevap vermek olan insanlar var. Gece attigim maile (180 kisilik sira vardi) sabah 10 gibi cevap geldi.
Merak etme, eger sorunun oysa Turkiye'de telefonla alacagin verimin 10 katini alirsin mail ile bu sirketlerden.
Ama sen bilirsin tabiki. Bu arada benim bildigim, bu oyunun ithalatini Esen Elektronik aldigi icin, Turkiye'de dagitim hakki onun. Avaturk de ondna almak zorunda yani. Ama Avaturk'e mail atin veya telefon edin ogrenmek icin.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de bir arkadaşımla Weblebiden verdik siparişi okadarda gecikme olacağını sanmıyoruz kaldıki olağan dışı bir gecikme olursada iptal edip dışarıdan alırız diye düşündük bekleyip görücez artık.[signature][hline]Küçük insanların büyük gölgeleri oluyorsa orada güneş batıyor demektir ...
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
arkadaşlar bir duyuma göre oyunun fiyatı artacak,blizzard esen elektronikten fazla fiyat istemiş 110 milyon felan olacak oyun.sanırım bu yüzden ideefixe ve bascuda gibi sitelerdeki önsiparişler şuan için kaldırılmış durumda.bahsettiğim sitelerde 2-3 gündür wow ile ilgili hiç bir bilgi bulunanamakta.haberiniz olaaaa...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...