Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Arkadaşlar WoW videoların bazılarında hani bi mekan var böyle gladyatör sahasımı derler anlamam ben pek PvP yapılıyo sanırım onuda pek bilmiyorum böyle savaşıyo adamlar onlar nerde var yoksa daha betada yokmu ? Heyecanlı bişiye benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 belki ileride öyle dehşet pvp organizasyonları olur 3vs3 4vs4 takımlar halinde falan harika olur :)[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 yani düşündüğüm doğru pvp sahası anadım topik kaldırılabilr =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 stranglethorn valley'de arena denilen bir yer var. içeri girdiğin anda alliance horde farketmeden herkes kırmızı oluyor direk ölümüne savaşıyorsunuz.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 yani o mekana arkadaşınla girsen birden arkadaşın arkadan bindirebilir haa way kalesshh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 aynen öyle, geçen horde olarak raid yapıyorduk. 40 kişi falandık. bağırdı millet dağıldık arenada buluşun diye. arenaya girer girmez bir kaç fırlama çıktı; blizzard'lar, fear'lar uçuşmaya başladı bir kaç arkadaş öldü falan.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 iyi de başlık ne alaka?[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Black Rock Depths de var Arena benzeri bir yer ama instance icerisinde oldugu icin kapisma falan yalan :) Gelen yaratiklardan loot cikabiliyor o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 gladius? maximus?[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" http://under-the-runes.deviantart.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 güzelmis ya bende ne ise yerıyo bu arena diyodum.kore betada gitmistim kimse yoktu bende islevsiz sandım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: Head, 05 Şubat 2005 12:05 tarihinde demiş ki: iyi de başlık ne alaka? gladiator diye bir film vardı bilmiyorsun herhalde yüzlerce kişinin nickini maximus yapmasına neden olan ( bende dahil kaç sene kullandım o nicki :) )[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 superman abi hani su uçarak gidilen yaratıklar varya nereden biniliyodu onlara[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Yaaa arkadaşlar acilen yardım benim pc trojan kapmış ablam sağ olsun bunun bi trojan silicisi filanvarmı ya trojan removeri denedim ama para istiyo velet off lütfen yardım :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Gladius Maximus büyük kılıç demek değil mi?[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar