Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elf Druid Moonglade Questi (kafayı çizmek üzereyim)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Moonglade'e teleport olmamı söylüyorum sanırım ve teleport olabilmek için keeper remulosmu ne öle birisinden öğrenmem gerekiyor anladığım kadarıyla?

Ama heryeri gezdim yok böyle biri? Moonglade gitmio kuşlar :( Bir el atında kafayı çizmekten kurtarın beni.[signature][hline]wow.forumu.com
Mesaj tarihi:
spellbookunda Teleport Moonglade diye bi buyu var abi questlerin normal taraflarinida okuyun biraz direk objective i okumayin[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Mesaj tarihi:
said:
MOSAD, 03 Şubat 2005 20:42 tarihinde demiş ki:Ama heryeri gezdim yok böyle biri? Moonglade gitmio kuşlar :( Bir el atında kafayı çizmekten kurtarın beni.

Daha bundan dolayi kafayi cizmek uzereysen sea-lion questi icin allah sabir versin sana :)
Mesaj tarihi:
said:
BonePART, 04 Şubat 2005 13:58 tarihinde demiş ki:
inglizce olmadan MMORPG nasıl oynucaksınız cidden merak ediyorum
ozellikle hayvan gibi quest tabanlı WoW u
yane her quest icing elip buraya topik mi accaksın
bende WoW a har4ıcıcagın zamanı ve parayı bi kursa ve inglizce oren
hem yazın turist tavlama sansında olur

Yok o kadarda değil ya her queste bir topic açmam :) Elf adasını bitirdim 2 yada 3 tanesini sordum. Yani ingilizcem yok ama az çok okuduğumu anlıyorum.
Ayrıca kurs olayında haklısın ve bu ay başlayacaktım fakat liflerimi yırttım önümüzdeki ay başlamayı düşünüyorum.[signature][hline]wow.forumu.com
Mesaj tarihi:
en kolay dönme yolu çantanızdaki adını unuttuğum o taşa tıklayıp ev bellediğiniz hana dönmek :) Tavsiye ederim baya faideli vede rahat bir yolculuk şekli :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
said:
oradaburada, 05 Şubat 2005 12:14 tarihinde demiş ki:
bu moongladeden yürüyerekmi dönecez ? :(

wind rider var, elf sen kuzaydogu tarafinda, tauren icin ise yine kuzeydogu taraflarinda birer wind rider var. Ama sehrin icerisinde de windrider var iki taraf icin de calisan.
Mesaj tarihi:
moonglade'den thunder bluff'e giden wind rider ve darnassus'a giden hippo var. hatta yanyana duruyorlar. ben tauren'ken hippoya binmeye kalktım, elf hemen bastı uyarıyı. karıştırdın herhalde sizinki yandaki dedi :p.

darnassus'u bilemiyorum ama moonglade - thunder bluff arası çoook uzun sürmüştü rider'la. ben olsam imkanım varsa heartstone şile dönerdim.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Mesaj tarihi:
said:
Mirage, 05 Şubat 2005 12:24 tarihinde demiş ki:
moonglade'den thunder bluff'e giden wind rider ve darnassus'a giden hippo var. hatta yanyana duruyorlar. ben tauren'ken hippoya binmeye kalktım, elf hemen bastı uyarıyı. karıştırdın herhalde sizinki yandaki dedi :p.

darnassus'u bilemiyorum ama moonglade - thunder bluff arası çoook uzun sürmüştü rider'la. ben olsam imkanım varsa heartstone şile dönerdim.

Evet bayagi uzun suruyor o yol :) Night Elf'ler Darnassius 'a gitmek icin moonglade e geliyolar zaten. Yol daha kisa suruyomus.
  • Yeni Oluştur...