MOSAD Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Moonglade'e teleport olmamı söylüyorum sanırım ve teleport olabilmek için keeper remulosmu ne öle birisinden öğrenmem gerekiyor anladığım kadarıyla? Ama heryeri gezdim yok böyle biri? Moonglade gitmio kuşlar :( Bir el atında kafayı çizmekten kurtarın beni.[signature][hline]wow.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 spellbookunda Teleport Moonglade diye bi buyu var abi questlerin normal taraflarinida okuyun biraz direk objective i okumayin[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: MOSAD, 03 Şubat 2005 20:42 tarihinde demiş ki:Ama heryeri gezdim yok böyle biri? Moonglade gitmio kuşlar :( Bir el atında kafayı çizmekten kurtarın beni. Daha bundan dolayi kafayi cizmek uzereysen sea-lion questi icin allah sabir versin sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 :( İngilizcenin olmasının zararları işte :( :([signature][hline]wow.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: BonePART, 04 Şubat 2005 13:58 tarihinde demiş ki: inglizce olmadan MMORPG nasıl oynucaksınız cidden merak ediyorum ozellikle hayvan gibi quest tabanlı WoW u yane her quest icing elip buraya topik mi accaksın bende WoW a har4ıcıcagın zamanı ve parayı bi kursa ve inglizce oren hem yazın turist tavlama sansında olur Yok o kadarda değil ya her queste bir topic açmam :) Elf adasını bitirdim 2 yada 3 tanesini sordum. Yani ingilizcem yok ama az çok okuduğumu anlıyorum. Ayrıca kurs olayında haklısın ve bu ay başlayacaktım fakat liflerimi yırttım önümüzdeki ay başlamayı düşünüyorum.[signature][hline]wow.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NetMaster Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 balance talentinde Teleport : Moonglade olacak ona basacaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oradaburada Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bu moongladeden yürüyerekmi dönecez ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 en kolay dönme yolu çantanızdaki adını unuttuğum o taşa tıklayıp ev bellediğiniz hana dönmek :) Tavsiye ederim baya faideli vede rahat bir yolculuk şekli :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: oradaburada, 05 Şubat 2005 12:14 tarihinde demiş ki: bu moongladeden yürüyerekmi dönecez ? :( wind rider var, elf sen kuzaydogu tarafinda, tauren icin ise yine kuzeydogu taraflarinda birer wind rider var. Ama sehrin icerisinde de windrider var iki taraf icin de calisan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 moonglade'den thunder bluff'e giden wind rider ve darnassus'a giden hippo var. hatta yanyana duruyorlar. ben tauren'ken hippoya binmeye kalktım, elf hemen bastı uyarıyı. karıştırdın herhalde sizinki yandaki dedi :p. darnassus'u bilemiyorum ama moonglade - thunder bluff arası çoook uzun sürmüştü rider'la. ben olsam imkanım varsa heartstone şile dönerdim.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: Mirage, 05 Şubat 2005 12:24 tarihinde demiş ki: moonglade'den thunder bluff'e giden wind rider ve darnassus'a giden hippo var. hatta yanyana duruyorlar. ben tauren'ken hippoya binmeye kalktım, elf hemen bastı uyarıyı. karıştırdın herhalde sizinki yandaki dedi :p. darnassus'u bilemiyorum ama moonglade - thunder bluff arası çoook uzun sürmüştü rider'la. ben olsam imkanım varsa heartstone şile dönerdim. Evet bayagi uzun suruyor o yol :) Night Elf'ler Darnassius 'a gitmek icin moonglade e geliyolar zaten. Yol daha kisa suruyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar