Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mimarlık

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bişi danışıcam size... Çizim işleri falan benim ilgi alanıma çok giriyor,karakalem resim çizmeyi seviyorum,tasarım yapmayı seviyorum,3dsmax'dan flashtan falan anlıyorum. O yüzden mimarlığı düşünüyorum sizce doğru yapıyormuyum? Mimarlık nasıl bi meslek şu zamanlarda? Para olayını da bilmek istiyorum. Teşekkürler..[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Mesaj tarihi:
ne tasarımı yapmayı seviyosun.toplu konutmu,yaşayacak bi evmi, köprümü, evde orda burda insanların işine yarıcak endüstriyel şeylermi..
çizime merakını boşver.o göz boyamada işe yarayabilir.içerik önemli herzmn.ama max bilmen gayet iyi.
güzel sanatlar belkidaha uygun olabilir bileğin heba olmasın.[signature][hline]***ultrAslan***
HERYERDEYİZ
Mesaj tarihi:
mimarlık çok güzel bir meslek ama o kadar garanti değil.
endüstriel tasarım daha iyi ama bence.[signature][hline]aşk böceği
la petite ezique

Mesaj tarihi:
Mimarlik delilik (-:

Çok calisacaksin, akranlarin gibi cikip oynayamayacak üniversitenin safahat alemlerinde dolanamyacaksin. Ama çok sey ögrenecek ve ne kadar küfretsen de sükredeceksin.

Mimarlik eger yukardaki seyleri gerçekten seviyorsan uygun sana. Piyasada da isini iyi yapan adam için her zaman para vardir[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
  • Yeni Oluştur...