Ryan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 aha burdan bakabilirsiniz gülmekten öldüm aehaah daha neler görücez acaba..?[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Kuru yük gemisi kullandım...Bütün dünyayı gezdim...Her limanda başka sevgilim oldu...Hepsini mesut ettim... holişittt, buneee ooo :-o sevgiliside jolie ha ahha.[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- [Bu mesaj daverc tarafından 21 Kasım 2004 20:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 rofl sitenin adresine bak www.itoglu.it oha ya ahahaha[signature][hline]Let me in, I'll bury the pain... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 oha be adamın yapmadığı iş kalmamış[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ? *!şoke oldu* insanlık katliamı be bu![signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 buda iyiymis :lol:[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 67) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 süper valla[signature][hline]25 Şubata az kaldı Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 HAHAHAHAHAHAH yarildim sandalyeden fln dustum adamin sahilde yattigi blogun uzerinde yazana bakin ahahhahah[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 beyvoç olucam ben[signature][hline]şöförün hatasını toprak örter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 jane de angelina jolie'e çok benziyor ne hikmetse :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 vay beee bilge insanmış çok yaşayan değil çok gezen bilirmişş ya :D:D:D[signature][hline]ı was soldier ----------------------------------- 195.174.96.4 MHZ Radio Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Edremit sahillerinin kralıydım, kızlar bana bakarlardı hep beyvoç gibiydim. Yüzme bilmem ama suya harika çimerim ahahahahahahhah suya harika cimerim oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 adam baya kasmış ehehe tipi de tam mafya zaten.. :D itoglu.it açılmış mı yahu ehehe geçen konuşuluyordu forumda ne ilginç site adı diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 bu arada adam iyi atabilme yeteneginede sahip :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 69) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 "Tayfa beni paylaşamadı, şimdi hapisteler" ahaha süper :) nası resimlerdir bunlar ya[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: Xechelon, 21 Kasım 2004 23:33 tarihinde demiş ki: HAHAHAHAHAHAH yarildim sandalyeden fln dustum adamin sahilde yattigi blogun uzerinde yazana bakin ahahhahah LAN BÂHA BAG.. A.K. zuauhahuauhahu[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Why Lan Why bitirdi beni hehe bi horace vari poz vermiş yoksa...[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ehe horace'a ben de benzettim. ruh ikizi felan olabilir belki... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 GuzeL ßir yOrum EkLedim :P Umarim Mutlu Olmustur :D[signature][hline]GNR Family Msn : [email protected] Mail : [email protected] icq : 123303415 ---->->-> Asp , Php Nuke , Php ßß , Sql , Web Design Yas 17 Elden Gidiyor Gencligin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 bu ne olm...!!! direk tüm paticik ailesi olarak bu fan klübe katılmalıyız!! :D yoksa Burhan reis hiç affetmez sıkar...[signature][hline]Aşkıma: ''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Sey diyomus : ßi gun paticikte takilirken arkadaslar uo bolumune reklam atmis fakeaccountla ßende Hepsini Memnun Ettim :D[signature][hline]GNR Family Msn : [email protected] Mail : [email protected] icq : 123303415 ---->->-> Asp , Php Nuke , Php ßß , Sql , Web Design Yas 17 Elden Gidiyor Gencligin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 heyyt ulen angelina jolie nin resmini sevgilim diye koymuş ahjauah[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 uzun zamandır ilk defa bukadar güldürdü bi site süper yani amcam harbi uğraşmış yapmış resimler çok iyi eifell kulesi resmi cok kral zaten poz fln valla helal :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 lol[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 sadece başlığını gördüm, içinde ne tür bir haber var bilemiyorum ama akşam gazetesi bu arkadaşın yaptığı şakayı galiba ciddiye almış ve onu "ikinci mahir" olarak tanıtıp haber yapmış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar